Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Все не так однозначно

"Все не так погано, але є нюанси і вони значні, бо стосуються грошей"

Відгук туриста Аккорд тур Nataha1 (Верхівцеве) на тур
Поїздка: 10 серпня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Серпень 2023
Голосов 0 «

Відгук на тур Три дні в Парижі + Діснейленд

1) Дивні речі почались ще до поїздки. Ми вирішили їхати і занесли завдаток ще за місяць до поїздки. Основною ціллю був Париж, тому обирали де б було найбільше часу там. Початкову ціну туру нам назвали 29к і в Парижі ми мали бути 4 дні. За 3 дні до виїзду кажуть, що тур не набрався і його відміняють, розповідають, що це вже 4 така ситуація підряд. Приходимо забирати завдаток, нам пропонують, що набирається інший тур: виїзд на день пізніше, ціна на 10к більше і днів в Парижі 3, замість 4. Робити нема що, погодились.

Наскільки це звичайна практика не знаю, адже їздимо не часто і така ситуація вперше.

* вже в турі ми зʼясували, що наші супутники ніякі 10к зверху не доплачували.

2) Особисто я додаткові екскурсії брати не раджу. Єдина екскурсія, яка дійсно вартувала того - поїздка в Нормандію (це виїзд ще в 2 інших міста Франції і поїздка до Ламаншу). Туди б своїм ходом ми не поїхали, бо дорого, страшно і немає як, а тут нас відвезли, все показали і екскурсовод дуже цікаво багато чого розповіла по дорозі і в самих містах. Всі інші екскурсії це була трата часу і грошей.

По-перше, не всі екскурсоводи виконують роботу якісно (мало розповідають, не цікаво і надто довго затримуються біля менш цікавих місць, а більш цікаві швидко проскакують і тд).

По-друге, всі екскурсії крутили нас на одному місці, навіть автобусні. Тобто самі ми пройшли в рази більше цікавого за той самий час.

3. Будьте готові терпіти. Після виїзду зі Львова до кордону, 4 години на кордоні і потім ще 2-3 години жодної зупинки на туалет не було (на кордоні нас не пустили), хоч заправок проїджали чимало, а водіїв зупинитись просили постійно. Приїхати у місто після 3 годинного переїзду і одразу відправити нас на півтори години екскурсії БЕЗ ЗУПИНКИ В ТУАЛЕТ - це теж нормальна практика. В такій ситуації дуже рятували заклади і гугл карти, але тоді ти губиш групу, тому без знання мови і без моб інтернету краще не лишатись.

Доп екскурсію в Лувр брали, щоб точно туди попасти, а не відстояти весь день у черзі і зʼясувати, що немає квитків. Ця ситуація виявилось вирішується легко - онлайн покупка заздалегідь. Оскільки цього ми не зробили, то довелось заплатити €26 з людини за ексурсовода (яка нічого, чого б не було в буклеті, не розповіла) і ще €17 за вхідний квиток. Крч, ті 26 могли легко зекономити, якби підготувались. Такі ситуації були ще в деяких інших місцях, але вже не памʼятаю де.

*кудись можна пройти безкоштовно по укр паспорту, це раджу дізнатись заздалегідь і зекономити

4. Мене це не торкнулось, але половина автобусу (46 осіб нас було) - були мами з дітьми, які їхали в Діснейленд (він йде як доп екскурсія €92/дорослий). Вже в Польші їм кажуть, що в дісней ніхто не їде, бо на сайті закінчились квитки. Тобто компанія їх тупо не встигла закупити. Піднявся скандал, який тривав усю поїздку. В результаті вирішили поїхати в інший парк Астерікс (чи якось так). Вночі перед поїздкою в цей астерікс в час ночі зʼявляються квитки в дісней. Гід ЧОМУСЬ?! не закупає їх сама (як це мало бути з самого початку і як було б логічніше, бо в неї гроші), а пише у групу у вайбері. Більшість людей спить вже давно, тому встигли купити квитки тільки частина людей, з тих, хто мав). В результаті, людям, які не встигли, повернули кошти, а в дісней поїхали тільки ті, хто не спав. Що, як на мене, не чесно, бо діти не отримали ні дісней, в який їхали, ні той інший парк, бо трансфер туди не їхав більше, а віз іншу частину на дісней.

Тому моя порада купувати квитки самому онлайн, а добиратись туди самому на метро.

5. Це все-таки важко фізично. З одного боку ніби сидиш весь час в автобусі, але навіть за півтори години екскурсії дуже втомлюєшся, що вже казати про прогулянки весь день, за який ти намагаєшся побачити максимум цікавого. Засинаєш пізно, бо раніше 23 ми в готель не засилялись ні разу, а виїзди завжди ранні: сніданок о 6:30, в 7 виїзд.

6. Стосовно сніданків: наїстись на весь день у вас не вийде, тому беріть гроші на їжу. В усіх містах на сніданку нас зустрічав сир, якась ковбаса, чай/кава, масло іноді, іноді пластівці.
Реклама
Відгуки про інші тури