Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Літнє асорті із обману або обмануті сподівання

"Хочу, щоб люди перестали погоджуватись на обман за свої ж кошти. Маленький обман, перетворюється на ще більший"

Відгук туриста Аккорд тур БКВ (Нікополь) на тур
Поїздка: 08 серпня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Серпень 2023
Голосов 0 «

Відгук на тур Літнє асорті: відпочинок на Адріатичному та Іонічному морях Албанії

Обрали тур Літнє асорті, який включає поїздку на Адріатичне та Іонічне море (фото з міні описом туру додаю)

Довго розповідати про гіда в Сербії, умови проживання та «чистоту» в автобусі не буду, все ж там автобусний тур, недорогий, тому розумію, що рівень готелів та іншого невисокий, але це нормально за такі кошти. Хочеш краще - плати більше. З цим все зрозуміло.

Тур почався 08.08.2023 зі Львову, добиратись до Албанії 2 доби, тому заселення відбулось пізно ввечері 09.08.2023 і наше перебування на Адріатиці розпочалося і повинно було продовжуватись 4 повних дні (5 ночей). 14.08.2023 зранку нас повинні були перевозити на Іонічне море (заради якого більшість і брала цей тур), але 13.08 нам ближче до вечора (а саме о 17:45, фото докладаю) повідомили, що ми залишаємось тут ще на один день. Ок, ми це проковтнули. На наступний день, вже після обіду, інформації про подальші дії не було надано і я написала в групу питання (о 16:36!!!) коли ми виїжджаємо, тобто весь цей час ми сидимо на чемоданах…

На що нам в групу приходить відповідь - плани змінились, зустріч групи о 20:00 (фото з чату докладаю)

На зустрічі нам було доведено до відома, що ми тут залишаємось ще на 3 (!!!) дні, на Іонічне море ми не їдемо, максимум 2 дні побудете у Вльорі (що теж на Адріатиці), а потім їдемо додому. Занавіс!

На всі наші питання - дівчина, яка бронювала, дала задню, нічого нема, нічого не можемо зробить і взагалі, чому ви не задоволені. Як компенсацію, пропоную вам в зуби безкоштовну екскурсію в місто Берат (вартість 21 євро) та Тирану замість 4 днів на узбережжі Албанської рив’єри, відомої, як Албанські Мальдіви. Доречі, на ці екскурсії на початку туру групи не набрались.

Нажаль, було декілька туристів, які записувались на ці екскурсії, але вони не відбувались, тому, як кісточка собаці, вони це прийняли і їм цього досить!

Цю історію ми так не залишимо, це обман за наші ж гроші.
Реклама
Відгуки про інші тури