Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мої рекомендації щодо туру Французский каприз

"Рекомендації для майбутніх учасників туру "Французький Каприз" "

Відгук туриста Аккорд тур Tetiana_Dn (Дніпро) на тур
Поїздка: 19 липня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Серпень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Французький Каприз   4 дні в Парижі + Нормандія, долина Луари, Мон-Сен-Мішель!

Хочу висловити перш за все подяку керівнику групи Дарії та водіям автобусу за чудову роботу, заботу про кожного учасника туру. Все було дуже добре організовано, ми отримали дуже багато позитивних емоцій.

Що стосується мене, я запам'ятаю цей тур надовго. ass="hiddenGrammarError" onkeypress="comma_tomuscho---#---1---#---Якщо «тому що» можна замінити на «бо», кому

ставимо перед «тому що». Якщо ж така заміна

неможлива, але можна поставити запитання до слова

«тому», кома має стояти після «тому». ---#---Що стосується мене, я запам'ятаю цей тур надовго. тому що приймаючи участь у турі "Французський каприз" з 19.07.2023 - 26.07.2023 всі мої гарні емоції були зіпсовані після ночівлі в Hotel Excelsior Ludwigshafen (Людвігсгафен, Німмеччина). ---#---, тому що#тому, що---#--- тому що"> тому що приймаючи участь у турі "Французський каприз" з 19.07.2023 - 26.07.2023 всі мої гарні емоції були зіпсовані після ночівлі в Hotel Excelsior Ludwigshafen (Людвігсгафен, Німмеччина).

На перший погляд начебто все було добре (номера, чиста белізна), але після ночівлі в цьому готелі я маю 64 укуси клопів на моєму тілі (руки, ноги, спина) та страшний свербіж.

Коли ми вперше зупинилися в цьому готелі, в нашій групі клопи покусали дівчинку-підлітка.

При другій ночівлі в цьому готелі, клопи покусали мене. Я знаходилася у номері № 117. Після цього я виявила на своєму тілі сліді від укусів. Я вже восьмий день приймаю пигулки від алергії та мажу місця укусів мазями, але свербіж дуже сильний.

З метою уникнення таких випадків, я б рекомендувала наступним учасникам туру взяти з собою засоби від укусів комах та інших кровососів та намаститися ними перед тим як лягати спати в номері готеля, а зранку прийняти душ та змити це все.

Сподіваюсь, що цей відгук допоможе іншим людям уникнути таких випадків.
Хочу висловити перш за все подяку керівнику групи Дарії та водіям автобусу за чудову роботу, турботу про кожного учасника туру. Все було дуже добре організовано, ми отримали дуже багато позитивних емоцій.

Що стосується мене, приймаючи участь у турі "Французський каприз" з 19.07.2023 - 26.07.2023, всі мої гарні емоції були зіпсовані після ночівлі в Hotel Excelsior Ludwigshafen (Людвігсгафен, Німмеччина).

На перший погляд начебто все було добре (номера, чиста белізна), але після ночівлі в цьому готелі я мала 64 укуси клопів на моєму тілі (руки, ноги, спина) та страшний свербіж.

Коли ми вперше зупинилися в цьому готелі (20.07.2023), в нашій групі клопи покусали дівчинку - підлітка.

При другій ночівлі (24.07.2023 року) в цьому готелі, клопи покусали мене (про це було повідомлено керівнику групи). Я знаходилася у номері № 117. Після цього я виявила на своєму тілі сліді від укусів. На лікування витрачено 9 днів (пигулки від алергії, мазі від укусів комах та інших кровососів тому що свербіж був дуже сильний).

Після повернення з туру я також написала про цей випадок у застосунку Tripadvisor. Отримала відповідь від Hotel Excelsior Ludwigshafen (Людвігсгафен, Німмеччина), що їм дуже шкода, що так сталося. Також було повідомлено про те, що вони приймуть заходи та про те, що шкода, що їм про це не повідомили на місці щоб вони могли негайно прийняти заходи (дуже хотілося б вірити в це). Але повідомити на місці одразу про цей випадок було не можливо, тому що після ночівлі зранку ми одразу виїхали до іншої країни, а укуси клопів проявляються через деякий час.

З метою уникнення таких випадків, я б рекомендувала наступним учасникам туру взяти з собою засоби від укусів комах та інших кровососів та намаститися ними перед тим як лягати спати в номері готелю, а зранку прийняти душ та змити це все.

Шкода, що туристична компанія бронює для нас такі готелі як Hotel Excelsior Ludwigshafen (Людвігсгафен, Німмеччина), після яких туристам ще необхідно лікуватися.

Сподіваюсь, що цей відгук допоможе іншим людям уникнути таких випадків.
Реклама
Відгуки про інші тури