Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя омріяна подорож до Греції

"Все почалося дуже сумно-несправність автобусу в Румунії,але смарагдово-лазурне море та чудові екскурсії згладили зіпсутий настрій та хвилювання."

Відгук туриста Аккорд тур Mary (Львів) на тур
Поїздка: 16 липня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Серпень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Там, де шепоче прибій...Відпочинок на Егейському морі Греції

Дуже давно мріяла побувати в Греції і відвідати Метеори і острів Корфу. Корфу, на жаль, відвідати не вдалося через заміну туру на інший регіон, але побувала на Метеорах - і ця екскурсія була найкращою з усіх з найкращим у світі гідом Євгенієм! Щиро дякую керівнику Юлі за те, що змогла організувати цю прекрасну екскурсію, яка надовго запам'ятається. Крім того надзвичайно сподобалася екскурсія по каньйону Матка в Македонії!

Але, дуже розчарована сервісом компанії Аккорд. Мова йде про перший автобус (383), який віз нас до Греції. Я не вперше подорожую з Аккордом, але такого брудного, залатаного і небезпечного автобусу ще ніколи не було! Багажне відділення закрилося лише за третім разом, автобус був брудний, не прибраний, кондиціонер ледь-ледь ганяв повітря, і в кінцевому результаті зламався в Румунії. Найбільше вразив водій, який з самого початку не орієнтувався в дорозі, після несправності автобусу він просто став розпивати міцні алкогольні напої в самому автобусі. ТАКОГО Я ЩЕ НЕ БАЧИЛА!!!! На зауваження включити аварійку водій просто хамив, в кінцевому результаті пішов спати в автобус за водійським кріслом. Такий автобус не передбачений взагалі на далекі перевезення! Близько 2 ночі за нами приїхав інший комфортабельний, чистий автобус з кондиціонером та адекватним водієм. Дуже хотілося б, щоб цей відгук прийняли до уваги та надавали у майбутньому дійсно комфортабельні, а головне БЕЗПЕЧНІ автобуси.

Щодо готелю в Греції-цілком пристойний готель, з чудовим сервісом, смачним харчуванням та прекрасним розташуванням на першій лінії. Поблизу знаходяться магазини, ресторани, кафе, крім того є набережна, по якій залюбки прогулювались.

Дуже потішило чисте, тепле, лазурно-смарагдове море, з якого взагалі не хотілося виходити. Єдиний мінус-гостре каміння в морі, тому краще відразу купити тапочки-коралки для плавання, щоб не поранитися.

Транзитні готелі також були хороші, особливо в м. Охрид (з номера відкривався просто дивовижний вид на озеро). Єдиним жахливим готелем був готель на зворотньому шляху в Сербії - надмірне ставлення до туристів на рецепції, в номері не було рушників (поки за ними не пішли) та не працював кондиціонер, половина стіни в номері була у плісняві, була одна розетка, до якої страшно було підійти, щоб не вдарила струмом.

Хотілося б відмітити наш останній автобус (четвертий), та чудових професійних водіїв, які везли нас додому. Цей автобус був чистий, прибраний, з юзб зарядками, кондиціонером, телевізором, по якому Юля нам транслювала цікаві та розважальні фільми та дійсно водіями-професіоналами своєї справи, які безпечно довезли нас до Львова.

Також дякую за компенсовані нам екскурсії. Загалом тур - чудовий та пізнавальний, щиро його рекомендую.
Реклама
Відгуки про інші тури