Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найгірший досвід автобусного туру

"Доки Акорд не засвоїть, що має бути клієнтоорієнтованим, немає чого користуватись його послугами"

Відгук туриста Аккорд тур Yuliia (Львів) на тур
Поїздка: 19 липня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Серпень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Літня відпустка під іспанськими вітрилами Відпочинок на морі

Хочу написати відгук про надання ваших послуг, на супер низькому рівні.

Замовили тур за немалі гроші, під Іспанськими вітрилами, як наслідок отримали жахливу відпустку, після якої потрібен додатковий відпочинок.

З першого дня все не задалось, чекали 1 додаткову годину на вокзалі автобус, оскільки за декілька хвилин до виїзду виявилось, що немає автобуса який нас буде вести. За тур змінили їх аж чотири. Автобус з яким ми перетинали кордон був у жахливому стані, обдертий і брудний, огидно було сидіти на сидінні (додаю фото). Через день нам поміняли автобус і до нього та водіїв претензій немає.

Загалом організація туру жахлива, більшість часу їдемо в автобусі, в містах галопом, бо першочергово додаткові платні екскурсії. Максимальні претензії до розробників маршруту і вибору готелів. Наче тур без нічних переїздів, але приїжджаємо завжди в одинадцятій-дванадцятій вечора (це при тому, що ми швидко пройшли кордон). Також був випадок приїзду о пів четвертої ночі, як наслідок відʼїзд був о пів першої дня, оскільки відстій автобуса 9 год. Відповідно питання, що заважало найняти готель ближче і виспатись вночі людям, які заплатили безпосередньо за такі умови? Не говорячи уже про водіїв, яким необхідний повноцінний здорови сон, оскільки вони везуть 50 людей в такий далекий маршрут.

Акорд тур вирішив собі, що в праві самостійно змінювати екскурсії, і частину екскурсій, які були першочергово відмічені, як ті, що входять у вартість туру стали платними. Замість вільного часу в Зальцбургу нас відвезли в село Бад-Ішель, бо звідти було ближче вести людей на платну екскурсію. Як наслідок Зальцбурга ми практично не бачили, лише біжучи на екскурсії, що тривала годину часу.

Але не відмінили екскурсії, з яких є вигода для Акорду, Бодегу та фабрику Фрагонар, які розраховані для «туристів-лохів», де ціни вдвічі більші за не надто якісну продукцію вин та парфумів.

Окрім цього замість обіцяного часу 4 дні на морі, їх було лише 2, хоча особисто я обирала цей тур виключно через наявність моря.

Також порушення законодавства України, щодо обовʼязкового надання послуг українською мовою. Практично усі екскурсії проводились російською мовою. Частина фільмів, які показували в автобусі була російською озвучкою. Це просто ганьба і неповага до людей, розповсюдження російських наративів, а какая разніца.

Керівник групи впродовж дороги надавала дуже мало інформації, щодо країни чи міста в якому ми знаходимось. Загалом інформацію потрібно було витягувати. Комунікація на доволі низькому рівні і зазвичай зводилась до переписки у групі вайбері (якщо хочете бути в курсі, коли сніданок, о якій зібратись на місці локації чи коли виїзд купуйте роумінг), яку потім було видалено нею ж, бо люди скаржились на організацію та провокували негативне середовище в групі.

Загалом, не відпустка, а суцільне розчарування. Максимально не рекомендую Акорд тур та в майбутньому не буду користуватися їхніми послугами. Не одноразово попередньо їздила в тури з іншими перевізниками і такої жахливої організації та ставлення до туристів не було ніде.

Краще плануйте самотужки подорож за кордон, на менше міст та країн, але отримайте якісний відпочинок та враження, оскільки наче в турі всього багато, але дуже неякісно надані послуги та зірвана відпустка, за власні немалі гроші.
Реклама
Відгуки про інші тури