Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Жах

"Витрачений час і гроші "

Відгук туриста Аккорд тур Катерина Бабій (Одеса) на тур
Поїздка: 24 липня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Мій маленький рай - Чорногорія!

Доброго дня, якщо хтось цікавиться відпочинком з повною насолодою від нього, то Ви не отримаєте цього з акордом.

За місяць планувалась відпустка та бронювання поїздки до Чорногорії, був запропонований отель "Budva129" 3 зірки, подивились всі відгуки, все запропоноване нас задовольнило. За два дні до від'їзду нам повідомляють, що на наш тур не щвбрлдось людей і запропонували інший тур до Чорногорії без нічних переїздів та 5 днів на Адріатичному морі 8 днів туру, ми погодились і почались пригоди.

За місця з 1-16 місце просили додатково 16 євро, ми відмовились, думали, що отримаємо свої місця 20 та 21, які бронювали, але ми сиділи в самому кінці салону.

Тур-гід Вікторія Мелегевська на протязі всього туру ніякої інформації не надавала, все потрібно було витягувати по шматочкам і також давала багато не дійсної інформації.

Перший день ми їхали зі Львова до Сербії, прибули до готелю о 23 годині, заселилися, готель відповідав заявленим 3 зіркам. На другий день екскурсія по Белграду протягом однієї години і після поїздка до Будви, за весь час дороги від Вікторії не було ніякої інформації, де будемо жити, які пляжі платні/безкоштовні (платні, то скільки коштують), нічого.

Десь о 23 вечора ми приїхали до Будви, де нам заявили, що частина групи буде жити в одному готелі (Budva), а інша в іншому (hotel park).

Наша Вікторія не супроводжувала групу при заселенні, пішла сама заселятися до Budva, на дзвінки не відповідала, інформації по заселенню не дала.

На рецепції hotel park ми дізналися, що нас можуть переселяти з номера в номер під час всього відпочинку, чому так нам не відповіли, інший тур-гід цієї же компанії віддала нашій групі бокси з вечерею і сказала, що вона не причетна до цього, після цього ми цю жінку не бачили (ім'я не пам'ятаю).

Заселення в номер: сморід, бруд, бруд на стелях, немає елементарних речей гігієни (мила, гелю для душа). Прибирання 1 раз на день, заміна рушників тільки тоді коли кинути рушники на підлогу.

При розмові з Вікторією, чому частина групи живе в нормальних умовах, зазначених при бронюванні, а інша ні, відповідає, що нічого не знає, це все не вона і буде вирішувати питання з переселенням, переселення ми так в не дочекалися, на запитання чому, відповідав, що потрібно було телефонувати кожен день, кожну хвилину, тому що вона запам'ятати всього не може.

Екскурсії:

По дорозі нам роздали листочки з описом додаткових платних екскурсій із запитом переглянути і вибрати декілька, щоб відпустка відбулась цікаво, на що ми вибрали 4 екскурсії. Збір коштів відбувся одразу в автобусі, на запитання: "Можуть бути в один день паралельно дві екскурсії? ", нас Вікторія запевнила, що такого не буває.

В кінці що ми отримуємо: "блакитні печери" перенесли на останній день тому що погодні умови не дозволяли під'їхати до них, в останній день відміна то начебто за непогоди, то начебто за малу кількість охочих поїхати, відповіді однозначної не було.

Поїздка в Дубровнік співпала в один день з Фішпікніком, попередили, що ми повинні до обіду обрати куди хочемо, так як ми обрали ці два відпочинки, їм потрібно зіставити списки.

І в самому кінці ми замість 4 поїздок відвідали 2 (Фішпікнік та екскурсія по каньйону річок Тарра).

Вікторія надала інформацію в чаті групи в кінці дня, яка екскурсія і о котрій годині, із-за цього планування самостійного відпочинку було не можливим, так як не знав, що очікувати і коди саме. На прохання виставляти інформацію раніше було проігноровано відповіддю "це керівництво мені надає так пізно інформацію".

Тому можно зробити висновок, що або тур-компанія завчасно не бронює все, або тур-гід займається своїми справами, а не питаннями групи.

"Вишекнькою на торті" був готель на зворотній дорозі в Сербії: постіль брудна, номер брудний та без засобів гігієни.

З заявлених 5 днів на морі ми провести всього 4, поїздка з 24.07 по 31.07.2023:24 - 25 та 30 31 дорога.

Заявлені в договорі повернення о 23 (+1) до Львова не відповідає дійсності, зараз 23:40 і ми тільки під'їхали до Мукачево
Реклама
Відгуки про інші тури