Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Очікувала більше

"Реально відпочинку 4 дні"

Відгук туриста Аккорд тур Елена (КИЇВ) на тур
Поїздка: 24 липня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Серце Адріатики - Чорногорія

Зараз у Будві. Пізніше напишу детально. Поки це для тих, хто думає, що відпочинку заявлені 6 днів. Брехня. У перший день приїзду у Будву його не буде, бо на місці майже о 00.00. В останній - виїзд об 11.00.
Повернулися з туру. Їхала з Аккордом другий раз і знову "блін комом". Програма туру не зовсім відповідає дійсності. Реального відпочинку тільки чотири дні. Приїзд у Львів не 23.30. Ми вийшли у Мукачево о 00.15. Чому таке запізнення???? Дороги нормальні, на кордоні ми були одні.

1) Автобус. Щось з ним було не так, бо більше 60 км/год він не їхав. На деяких місцях були зломані спинки, добре, що було куди пересадити людей. Тік кондиціонер на голову людям. Музичний супровід - один диск, який за чотири дні в дорозі всі знали на память. Фільмів теж було мало і не дуже цікаваі. Водії старалися.

2) Керівник групи Вікторія. Не знаю, може я не так собі уявляла роботу керівника.... вона глухоніма. На питання не відповідає, по дорозі нічого не розповідає. Одна з причин того, чому дорога здавалася дуже довгою. Презентація додаткових екскурсій - просто скачані відео з програми туру. Після такого зрозуміло, чому майже ніхто їх не взяв. Ми їхали до Чорногорії перший раз, тому цікавилися моментами відпочинку (пляж, шезлонги, харчування і т. д.). У відповідь: "Пізніші скажу". Проблеми у Будві не вирішувала. Деяким людям виявилося потрібно було змінити номер, то повідомлення про це було пізно, коли в готелі нікого не було. Що Вікторія робила справно, так перераховувала людей після санітарної зупинки. Хоча ми виходиди у Мукачево і вона не поцікавилася. Для інформування туристів керівник створила групу у вайбері. І що? Інформація відсутня, люди самі питають, а у відповідь - тиша.

3) Будва. Тут все супер. Жили в готелі 219 4*. Іншим повезло менше, вони жили в готелі Парк (чому так розселили, керівник сказати не могла). До моря близько, тихо. Харчування брали сніданок-вечеря. Воно було організовано у кафешці, яка на цьому спеціалізується. Їжа різноманітна, смачна. Шведський стіл. Можна було взяти перекуси на обід.

Пляжі міські. Є безкоштовні маленькі частинки (дуже брудні) і платні (зонт + 2 шезлонга 15 - 20 євро). Але всі пляжі - це суміш совдепії (ви б бачили роздягальні і душ!!!!!) і вже чогось сучасного.

Море було чисте і тепле. Їздили за 4 євро на острі святого Миколая (Гавайї). Там пляжі кращі.

3) Екскурсії. У програмі туру їх 2: Бєлград і Будва. У Бєлграді не видали навушників, тому чути було погано, особливо на вулицях міста. Почали виясняти в офісі Аккорда і цікаво відповіли: "Ви від екскурсії по Бєлграду відмовилися????? ". По Будві була місцевий екскурсовод Ольга, супер. З запропонованих екскурсій ми не вибрали нічого, бо вже уявляли їх організацію + є турфірми у Будві, які пропонують їх на багато дешевше.

Інші відгуки Елена

Реклама
Відгуки про інші тури