Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

бездарна організація туру

"навіщо пропонувати тур, якщо ним ніхто не займається???"

Відгук туриста Аккорд тур Liana (Одеса) на тур
Поїздка: 17 липня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2023
Голосов 8 «
Всі лідери

Відгук на тур Скандинавський бум: Стокгольм, Осло, Копенгаген! 3 столиці Скандинавії!

Я турист з досвідом. за останній  (воєнний) рік цей тур четвертий, всі з Аккорд туром. Донька давно мріяла про Швецію. Вибрали тур. три столиці, чудово. надіялись мали загальне враження про Скандинавію. Почалось все з того, що нам підтвердили тур за 2 доби... Літо, білети Одеса - Львів-Одеса на потяг треба брати заздалегідь. Але це нікого не цікавить. менеджери живуть в країні рожевих поні... Коли ми вже будо у Львові, прислали деталі туру, виявилось, що Гданська немає, паром буде з Латвії. Дорога в автобусі збільшилась рівно в два рази. Але і це ще не всі сюрпризи. факультативна екскурсія Замки Данії НЕ МОЖЕ ВІДБУТИСЯ. не тому, що немає мінімальної кількості бажаючих, не тому, що ця екскурсія коштує 80 євро с дорослого, і це досить дорого... а тому, що мі просто не встигаємо доїхати. Бо маршрут так збудований! Бо готелі не продумані, бо ми не знаємо зранку, - де ми будемо сьогодні ночувати! навіть не готель, ми місто не знаємо! Може заночуємо в Осло... а може на території Швеції... Де взяли такого талановитого розробника туру? ми чудово подивилися Скандинавію з вікна Автобуса.

З запропонованих міст по факту біли лише Стокгольм, Осло, Гетеборг і Копенгаген. ВСЕ!!! ні замків Данії, ні Гданська, ні Гдині, Ні Мальме, ні, звичайно, Польщі... Окрема біда з екскурсоводом в Осло Тетяною. ні в якому разі не купуйте з нею екскурсію! крім: "подивіться який гарний будинок" ви нічого не почуєте! а ця фраза вартує 30 євро!!!

Сказати що я розчарована роботою Аккорд-туру, нічого не сказати...

З хорошого можу сказати, що всі готелі по туру були хороші, чудові сніданки, керівник групи Юля Богачова, як могла, вирівнювала ситуацію, автобус та водії хороші.

Велике прохання розробникам туру: не треба експериментувати над своїми туристами! Будь-яка робота повинна бути зроблена якісно. Зі мною їхало 8 осіб моїх знайомих. не думаю що всі вони ще колись вирішать скористатися вашими послугами
Реклама
Відгуки про інші тури