Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Акорду є над чим замислитись

"В трьох словах не розкажеш, тому буде багато літер."

Відгук туриста Аккорд тур Dreamer11 (Одеса) на тур
Поїздка: 20 липня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2023
Голосов 0 «

Відгук на тур Душевний Вікенд  Краків, Прага, Відень, Будапешт + Егер

Це була моя п'ята подорож з Аккордом і нажаль найгірша. Останній раз з Аккордом я подорожував в 2018 році і все було прекрасно, як і минулі рази у минулих роках. Але цього разу нажаль було багато недоліків.

1. Спочатку ми вибирали інший тур, але про його відміну нас попередели за півтори доби до його початку. Вважаю це дуже запізно, адже ми з Одеси і брали білети на потяг до Львову заздалегідь. Добре що нам вдалося вибрати інший тур на цю ж дату, яким і став Душевний Вікенд. Проте з його підбором теж були проблеми, адже за добу до виїзда з Одеси ми не з першого разу зуміли зв'язатися з менеджером, щоб заюронювати місця у турі, та оплатити його.

2. Перший день тур у Кракові - це не день у Кракові, а кілька годин у торговому центрі десь за декілька кілометрів від центру. Тут склалась досить дивна ситуація. Люди яки брали оглядову ексурсію по Кракову, поїхали на автобусі до центру міста, а ті хто не хотів брати екскурсію, або мали провести ці години у торговому центрі, або додатково платити 10 євро, за трансфер до центру міста. Вибачте, але якого біса ми маємо ще додаткого платити 10 євро, якщо наш автобус ітак їде до центру міста? Більше того, після закінчення оглядової екскурсії, автобус приїхав нас забрав і ми відразу поїхали до Праги. Тобто Краків ми бачили лише з вікна автобуса. Вважаю нам не дали можливості погуляти центром міста хоча б 2-3 години.

3. Тепер про переїзд до Праги. Ця "подорож" тривала шість (!) годин. Тобто ми весь день провели в дорозі, нам дали декілька годин погуляти не по Кракову, а десь по торговому центру, а потім знов шість годин у дорозі. Чи не було б краще, поїхати до Праги зранку, а вечір вже провести у Кракові і забонювати готель десь саме у Кракові, або біля нього. Тоді б і на Краків було б більше часу і не варто було б їхати майже увесь день. Я вже не кажу про те, що багато людей не зі Львова і вони ітак зтомлені з дороги були, а тут знову майже увесь день у дорозі.  

4. По днях у Празі та Відні все було добре, але потім трапились Будапешт та Егер. Нам "на радість" повідомили, що ввечері третього дня ми не попадемо до Будапешту, бо там немає вільних отелів, адже 23 липня у Будапешті відбудеться Гран-прі Формули 1 і всі готелі заброньовано. Виникає питання, а як Аккорд планує тури та не зважає на такі масові події, які можуть вплинути на подорож? Мені здається, що це як раз завдання туроператора моніторити такі події и заздалегідь попереджати туристів про можливі зміни у програмі туру по причині таких масових подій. Ми дуже сильно хотіли потрапити саме у вечірній Будапешт, але дізналися що не поїдемо до нього у день коли мали б туди їхати. Та й на наступний день в нас знову таки було менше часу на Будапешт по причині того, що нас заселили у готель в 100 км від міста і потім ми ще витрачали час на дорогу. Я чудово розумію, що є непередбачуванні обставини, але це обставина передбачувана і туроператор повинен моніторити масові події у містах де проходять їх тури, та попереджати туристів про можливі зміни маршруту заздалегідь, а не у той день, коли ми маємо бути у цьому місті.

5. До Егеру ми взагалі не потрапили, адже часу на це вже не було. Дуже хотіли скуштувати угорський гуляш, але ні у Будапешті, ні тим паче у Егері, на нього часу не було.

6. І останнє. Я людина не примхлива, але коли на вулиці літо і температура майже 30 градусів, а у автобусі не працює кондиціонер, та ще й окрім цього як треба не працює кнопка регулювання звуку коли вмикаються фільми та музика, то це не можна назвати комфортною подорожжю.   

Висновок: В мене немає жодних претензій до водіїв, до супроводжуючої, до готелів. У цьому плані все чудово. Але організація туру була не продумана! Моя особиста думка, Аккорд знизив планку якості подорожей та відношення то власних клієнтів. Якщо раніше я міг порекомендувати Аккорд всім хто подорожує, то після останнього туру мушу це робити вже не в такій мірі і казати так, як є. Дуже сподіваюсь, що Аккорду під силу виправити ці недоліки і повернути минулу якість подорожей. Вірю, що у вас це вийде!  
Реклама
Відгуки про інші тури