Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Чому в АККОРД ТУРІ перестали поважати своїх туристів

"З Аккорд -туром автобусом подорожую вже давно. Останні два роки зробили перерву. В цьому році запланувала відсвяткувати свій день народження разом з донькою в Чорногорії придбавши тур Літній хіт - Монтенегро. І були дуже розчаровані"

Отзыв туриста Аккорд тур Тетяна (Кривой Рог) на тур
Поездка: 30 июня 2023
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Липень 2023
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Летний хит – Монтенегро!

 

Сама Чорногорія і ті країни в яких ми були чудові. Але підхід до подорожі вражав, а саме:

-автобус яким ми їхали був неохайний і подраний, і водії заборонили нам користатись передніми дверями/вона для водіїв/

-в дорозі нам довели до відома, що нас чекає три відстоя автобуса по 9 годин. Тоб то за рахунок екскурсій у нас забрали 27 годин. Вже в Велико Тирново нас висадили на площі в13.00 провели заплановану екскурсію і в 14.30 ми вільні до 24 години ночі. Майте на увазі хто поїде, містечко маленьке, туалетів по місту нема зовсім, на магазини піде 2-3 години, а далі залишаеться іти в кафе і чекати ночі, але й вони працюють до 22.00.

-а ще як не смішно ми заблукали у горах Сербії, бо наші водії Одесити і мають економити на платних дорогах, тому в Будву ми приїхали не в 10 ранку і не 12. а в 21.30.

- що було добре це таможні, черг не було зовсім на жодній з них.

-Будва чудова, отель також, море-продукти, сувеніри, екскурсії навіть самостійно до Св. Стефана рекомендую.

Але свято знову завершуеться - дорога до дому...

З отелю виїхали о 7.30 до Скоп є, і хоч це лише 400км на каньоні матки ми в 20.30    не за були економити на безкоштовних дорогах/, бігом по каньону і в самому Скоп є ми в 23.00. єкскурсовод від нас відмовився, тому сплочену, заплановану екскурсію як могла провела керівник групи. /самі погуляли/, і знову радість, автобус повинен стояти на відстої до 7.00ранку, спіть в автобусі. У кого залишились гроші пішли в готель/ номер на 4 - 80евро/ Готель не дуже біля стоянки, але це краще автобуса.

І в Бухаресті з екскурсіями та термо ми пролетіли, бо приїхали туди в 21,00. Вибираючи цей тур дуже подумайте, а варте воно того...

В ньому гарний тільки відпочинок на морі.
Реклама
Отзывы о других турах