Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Довгоочікуваний відпочинок вдвох із донькою

"Тур дуже сподобався, вся програма була виконана. Ніяких критичних моментів не було. Гарна і пунктуальна група, старанна пані Олександра - наша гід, напівпорожній автобус, ввічливі водії, нормальні готелі. "

Відгук туриста Аккорд тур Ольга (Львів) на тур
ще
8
фото
Поїздка: 16 липня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Столичний вікенд: Варшава, Берлін, Дрезден, Прага, Краків!

Замовляли тур «Супер бліц!», який не набрався. Тому нам запропонували на вибір 6 варіантів - з доплатою або без. Так ми поїхали в тур «Столичний вікенд». Хотіла поділитись деталями кожного дня цього тура.

1 день. Збори зранку пройшли майже добре, туристи прибули вчасно, трохи чекали автобус. Він мав довезти нас до кордону, а вже у Польщі ми мали пересісти у інший автобус із польськими водіями. Кордон проходили спочатку на пункті Рава-Руська, потім поїхали на пункт Шегині. Там пройшли кордон швидше. О 14 вже пересіли у польський автобус і вирушили до Варшави. Встигли лише на оглядову екскурсію о 18.30. Потім о 21.00 поїхали у готель на території Польщі. Номер гарний, але без фена і чайника.

2 день. Після сніданку о 7.00 вирушили до Берліну. О 14.00 вже заїхали до міста і о 14.30 розпочалась оглядова екскурсія. З 17.00 до 20.30 у нас був вільний час (ми не брали факультативну екскурсію). Потім вирушили у готель на території Німеччини. Номер гарний, але без фена і чайника. Фен брали на рецепції.

3 день. Після сніданку о 7.00 вирушили до Дрездену. Вже о 9.30-11.00 була оглядова екскурсія, потім вільний час. В 15.00 ми вирушили на платну екскурсію у національний парк Саксонська Швейцарія. Дуже красиве місце, незвичайні скелі, краєвид захоплює. О 20.00 вирушили в готель на території Чехії. Чисто, охайно, але в номері не було чайника. Фен - був.

4 день. Після сніданку вирушили до Праги. Оглядова екскурсія була о 9.00 - 10.30. Потім вільний час і о 13.00 вже відбулась екскурсія на кораблику по Влтаві. Тривалість - 2 години, вистачає і поїсти (шведський стіл) і насолодитись річкою та золотим містом з 2 поверха кораблика. Потім поїхали у готель на території Польщі. Номер містив чайник і фен!

5 день. Після сніданку в 7.00 вирушили до Кракова. О 9.30 вже була оглядова екскурсія. З 11 до 15 був вільний час. Ми гуляли містом, відвідали Вавельський замок. Потім вже вирушили додому.

Хочеться відмітити старанну пані Олександру - нашого гіда, звечора ми завжди знали план щодо наступного дня. Було комфортно, можна було спокійно планувати свій вільний час. По готелям - в цілому ок. Але фен я би наступного разу взяла) і якийсь міні-чайник або кипʼятильник. Сніданки всюди були смачні, був великий вибір. Щодо чистоти - не слід очікувати супер блиска від 3 зіркових готелей. Від інших туристів нашої групи були більш негативні відгуки щодо номерів - не закриваються двері, відірвані шпалери, грязна душова, поламаний кран…але особисто у нас все було ок.

З цієї подорожі ми з донькою зрозуміли, що для нас не підходить схема «1 день - 1 місто», краще на 1 місто виділити 2-3 дні, інакше - все дуже швидко. Хотілося би більше Варшави, більше Берліна, більше Праги.
Реклама
Відгуки про інші тури