Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Усе було гарно окрім водіїв та керівника групи

"Якщо наступного разу керівником групи буде Надія Цвяк, водіями два Андрія - не поїду з Аккордтуром і заберу гроші за тур назад, нажаль. "

Отзыв туриста Аккорд тур Tetiana (Харьков) на тур
Поездка: 30 июня 2023
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Липень 2023
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Летний отпуск под испанскими парусами Отдых на море

Я клієнт Аккордтуру з 2006 р., завжди була задоволена подорожами і, завдяки вам, знаю, що таке подорож на високому рівні. Цього разу нам не повезло. Відпочинок перемежовувся витрачанням нервів на нашого керівника групи Надію Цвяк та водіїв.

Зразу ж при погрузці у автобус у Львові над нашими місцями, що зразу за гідом, за які я заплатила додаткову плату за "вибір місця" здається по 17€, ми не змогли покласти подушки і дрібні речі на верхню поличку над нашими сидіннями - там стояла здоровенна сумка водія з його речами. Я підійшла до нашого керівника групи, Надії Цвяк, з дуже привітним проханням звільнити над нами поличку. У відповідь почула досить різке "кладіть свої речі у багажник або під ноги, водію немає де подіти сумку". 2500 км до Італії і речі під ногами - незручність величезна. Тоді я підійшла до водія, в теж привітно попросила забрати свої речі і звільнити нашу поличку, на що Андрій теж не відреагував. Коли автобус рушив, я почала сама прибирати його речі. Надія Цвяк схопилася, незадоволено та грубо сама зняла їх, і почала ставити під своїх два сидіння, приговорюючи "зараз вона вам під ноги і стане все одно". Сумка була така завелика, що навіть під її сидіння не пролізла. Через 2 зупинки водії знайшов місце для неї. Доречі, люди через прохід від нас, так і товкли ногами свої сумки, не наважившись на конфлікт, адже над ними стояла сумка другого водія, - тільки мені пожалілися про те.

Я вирішила забути про неприємний інцидент, адже я їхала відпочивати! Ще й з дитиною, яку везла "полікувати нерви" від війни. Та за час усієї подорожі з Надією Цвяк було багатенько "нервотріпання", бо вона не вважає комфорт туристів за частину своїх обов'язків. Декілька прикладів.

Перші 3 дні ми не мали можливості дивитися фільми, бо у водіїв не працював відепрогравач. На наші зауваження нам відповіли - "нема інтернету - немає фільмів, ха ха ха. Ми тільки приїхали з іншого туру, не знаємо, чого не працює". Після "наїзду" на них, що це наш комфорт, вони таки полагодили щось, і фільми почали програватися, але з дуже тихим звуком, майже 0. Надія не навантажувача себе шукати фільми з кращою якістю (а вони були у неї у фільмотеці, бо останні 2 дні вона розібралася, які формати були з нормальним звуком), і просто казала "ну якщо фільм без звуку -   слухайте музику".

Свої технічні зупинки "заплатити за дорогу" по 15-20 хв. вони робили за 30хв. до нашої зупинки "кожні 3-3,5 години на туалет", не враховуючи, що їх можна поєднати і зекономити час у дорозі. Тож у останній день ми не потрапили на 1,5 екскурсією по Відню. Просто сіли зранку в автобус і тупо їхали до кордону, хоча ночували у Відні.

Водії за кермом "лускали семки", інколи дивилися відео на своєму телефоні, у пробках протягом 15 хв могли пропустити перед собою машин 20. А це усе час, за який ми платили своїми екскурсіями, сном і приїздом до готелів о 2 ночі.

Лобову штору автобусу Андрії весь час опускали, бо їм світило сонце. Нам доводилося разів 5 просити її підняти, з їхніми невихованими огризаннями (!), бо під час обзорної розповіді "ось прямо перед вами ви можете побачити... " - видно нічого не було. Рівень виховання та інтелігентності водіїв низький, гарно вони тільки грузили речі та фліртували з дівчатами.

Паралельно з нами у Іспанії була ще одна група Аккордтуру - ось там був високий рівень гіда Діани і водіїв, на який я і розраховувала, і який знала до цього завдяки Аккордтуру. Гід уважний, з самоповагою і повагою до клієнтів, водії виховані, добрі, привітні, автобус Мерседес охайний, сучасний, на відміну від нашого пошарпаного, водії люб'язні, вправні в дорозі, обережно, але швидко маневрували - бо ми пересікалися по екскурсіям і їздили з ними на їхньому автобусі.

І кондиціонер не працював у них так, що попростужувалося пів автобусу, як в нашому. Бажаю Надії Цвяк та водіям з їх "так собі" автобусом знайти іншу роботу, а не псувати репутацію Аккордтуру і нерви клієнтам, які заплатили гроші саме за комфортний відпочинок.

А сама програма туру була просто казковою - підібрано супер і країни, і міста, і готелі, сніданки скрізь були смачними! Дивовижні і знакові місця, що зачаровували!

Особисте прохання до Аккордтуру - чи могли би ви потроху замінювати місцевих гідів, які проводили нам екскурсії, на українців. Бо у Люцерні (Швейцарія) Лєна і у Лионі (Франція) Сєргєй були русаки з пітєрським акцентом, які про згадку про війну в Україні відверталися і робили вигляд, що не чують. Якщо є така можливість замінити "русских" на будь-кого іншого - це було б чудово.

У Зальцбурзі (Австрія) Юлія почала екскурсію українською мовою, і потім вибачилася і перейшла на російську, але було приємно і людяно, і сам гід дуже обізнаний і дуже цікаво розповідала. Теж саме гід у Фрагонар, Ніца (Франція) та Монако - Наталія - неперевершена! З такою повагою і людяністю до ситуації в Україні, настільки обізнана, весела, подяка від усього серця!

Маю надію залишитися з Аккордтуром ще на довгі роки разом! Гарних вам клієнтів і років процвітання!
Реклама
Отзывы о других турах