Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Прочитайте до кінця якщо збираєтеся у цей тур

" "

Відгук туриста Аккорд тур Юлія К. (Одеса) на тур
Поїздка: 09 липня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2023
Голосов 0 «

Відгук на тур Пристрасть по-іспанськи! Відпочинок на морі!

9 липня я з подругою і трьома дітьми виїхали зі Львова з самими позитивними сподіваннями...

Але, наші пригоди почалися з 13-годинного очікування на кордоні. Як результат Вроцлав не побачили, і заселялися в готель о 5 ранку за українським часом...

Ми руки не склали, все буває... організатор не може пришвидшити проходження митниці.

Далі поїхали до Бамбергу і з 8 години вечора мали там годинну екскурсію, після чого, ще нічний переїзд. О 3 ночі заселялися в готель.

Спали в ці дні по 3-4 години, тому що, ніхто не міг домовитися, щоб сніданки були трохи пізніше.

А далі почалися пристрасті в автобусі....

Щоб надолужити час і проводити по ходу факультативні екскурсії, керівник групи вмовила всіх відвідати екскурсію Швейцарська рів'єра. Місця прекрасні-але все було похапцем і в Женеву ми потрапили о 8 годині вечора і знов змучені, нічого докладно не побачили.

А далі родзинка нашого туру готель Hôtel Première Classe Lyon Pierre-Bénite. Брудний готель з клопами, волоссям в кроватях і не приємним запахом. І знову пізнє заселення о 12 ночі. Але то таке, ми раділи, що не о 4)  

Наступний день - переїзд до Іспанії. Ми нарешті вирівнялися і прибули до готелю о 7 вечора.

Готель 3 зірки, кормили добре. Але ж по дорозі розказували про 5 зірок, а обіцяли 4 зірки...

Відпочинок в Іспанії сподобався. Трохи видихнули перепочили. І знову у дорогу.

Виїхали о 16.00 до Марселю і приїхали о пів на десяту вечора. На наступний день був виїзд о 7 ранку.

Я не знаю чому, але сніданку в отелі не вистачило на всіх, 2 туристичних групи українців не розвели по часу у маленькому готелі... це вже знову питання до керівника групи.

А далі ми знову почали не встигати за часом... знову пізні заїзди в готелі, знову включені у вартість туру екскурсії похапцем...

Просто наш керівник не пояснила нам, що треба відмовлятися від факультативних екскурсій, щоб не приїжджати в готелі о 2-4 ранку. Наша група зрозуміла би це... і ми б подорожували як люди.

Доречі Верона і о. Гарда дуже сподобалися) гарні екскурсоводи і місця.

Але самий треш почався останнього дня. Спочатку 90% туристів просили купання в Егерсалок, а 10% групи були за екскурсію в Будапешті. Ми дуже спізнювалися і не могли собі дозволити 2 екскурсії. Але нам було сказано, що якщо хоч одна людина виявить бажання відвідати Будапешт, то весь автобус повинен їхати до Будапешту, бо це обов'язкова екскурсія замість Вроцлава. А потім виявилося, що ми взагалі не встигаємо в Будапешт, бо пізній виїзд об 11.30 з готелю.

Всі благали керівника групи вирішити питання з транзитним перетином Угорщини без заїзду будь - куди, але серед туристів знайшлися 3 людини, які закомандували Будапешт..

Таким чином, зараз я їду в автобусі на кордон і не зрозуміло, коли ми будемо у Львові, о 5-6 ранку чи о 12 дня. Попереду вся ніч...

Питання, до керівництва, як 1 людина може вирішувати долю всього автобусу? Нас в турі 38 чоловік.

В цьому турі були приємні моменти, але не приємних більше. Якщо в першій половині подорожі можно було зрозуміти, чому у нас нічні переїзди, то в другій взагалі не зрозуміло, як керівник групи розраховувала час...

Хотіла би подякувати, але на жаль...

У мене тепер, мабуть, на 10-річчя є щеплення від автобусних турів, по меншій мірі з Вашою компанією.

Реклама
Відгуки про інші тури