Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Жахливий відпочинок

"Не подобається все! "

Відгук туриста Аккорд тур Catherine007658 (Вінниця) на тур
Поїздка: 10 липня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Найкращі хвилини в Італії!

Не подобається все абсолютно в цьому турі. Не було попередження, що в перший день ми можемо не відвідати жодної екскурсії. Також, не казали, що усередненому вдень на екскурсіях ми будемо 4-5 годин. Супроводжуюча Тетяна абсолютно не сподобалася - повне відсторонення від групи, постійно їхала тільки з водіями, видно що робота її з нами в турі не подобалася, постійно негативне мислення що будуть черги, буде щось погане, хорошого нічого не обіцяю, постійні санітарні зупинки на вимогу кожного туриста (це не професіонально віддаватися таким маніпуляціям). Найгірший мій тур зі всіх, хоча я вже відвідала 16 країн. Сподіваюся що це враження конкретно по даній програмі туру та по супроводжуючому, а не компанії в цілому.

Готелі в турі жахливі. В Італії готель де не працював злив душу, вирвані розетки і всі простирадла в плямах. Гарний готель був тільки в Угорщині вкінці туру.

В автобусі погано працював кондиціонер. Постійно було холодно спочатку салону і жарко ззаду. Переднє скло було з тріщиною - постійно треба було думати чи воно не випаде.

Словенія, Італія, Угорщина - прекрасні. Тут немає суперечок, але через постійні конфлікти групи та пізні поселення і ранні підйоми, враження від туру залишилися на рівні - задовільно.
Реклама
Відгуки про інші тури