Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Подарунок дітям на день народження

"Тур цікавий і насичений"

Відгук туриста Аккорд тур Тетяна (Херсон) на тур
Поїздка: 10 липня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Найкращі хвилини в Італії!

Ключеві слова цього туру - це ХВИЛИНКИ і БЕЗ НІЧНИХ переїздів, а саме: заїзди в готелі були о першій, другій годині й сніданок о 6.45 (спали 3 год), о 7.00 (спали 4 години), правда останню ніч спали 5 год. Отже, була можливість прийняти душ і поспати 3-6 год - це і є ТУР БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ. Щодо готелів і сніданків було по-різному: десь супер готель і сніданок (Будапешт), а в Conselve були жахливі умови (брудно, на сніданок нічого було їсти, окрім кави й крусана, мюслі з йогуртом). Щодо гіда Тетяни Мошковської - зауважень нема. А от до менеджерів, які складали цей тур - то ТРЕБА ПЕРЕГЛЯНУТИ сам маршрут, врахувавши відстань від Львова до Риму (2 тис. км) за 5 днів - це "галопом по Європі") нічого не можна роздивитися, мало вільного часу (20-30хв не реально). Постійно в дорозі (в день по 500 км переїзду, а то і більше було). Санітарні зони через 3,5-4 години й по10 - 15 хв для групи в 50 осіб - то це замало!!! Будапешт прописаний 1-й і останній день - МИ ЙОГО НЕ БАЧИЛИ, не відчули цю атмосферу, бо на кораблику не каталися (БО НЕ ВСТИГАЛИ!!! - так повідомила гід). Деякі екскурсії додатково можна не оплачувати, такі як: Колізей (його можна самому побачити)! Родзинка туру - одна екскурсія у подарунок імениннику (ДЯКУЮ, 25 - ліття донька запам'ятає).  

Отож, менеджери, врахуйте побажання цього туру:

1. Збільшити кількість днів (на дорогу й перетин кордону-це по одному дню, бо примітка, що турорганізація не несе відповідальність за перетин кордон, якщо черга - то виходить, що НЕ ВРАХОВУЄТЬСЯ час очікування на кордоні, хоча ми стояли лише 3 год).

2. Групу формувати 25-30 осіб (бо всю дорогу чули, що велика група, ми не встигаємо!!!!

3. Вважаю, що перша зупинка (ночівля) повинна була бути в Будапешті (подивилися б Будапешт нічний, прогулянка на кораблику; на другий день - оглядова, а потім виїзд до Словенії і там вже друга зупинка (де заплановано ПЕРША ночівля).

4. Рим розділити на два дні!!! Ватикан один день, а екскурсія містом - інший день.

5. Більше дати вільного часу в кожному місті 3 - 4 год.

6. Поїздка на озеро Блед сподобалася - там можна було покупатися - це 3-4 год, а в нас було 40хв (поїсти ледве встигли)

7. Щоночі змінювали готель - це втома, постійно розбери-склади валізу.

8. Підсумуймо, цей тур треба збільшити до 8 - 10 днів!  

Порада туристам: не вибирайте тури липень  - серпень  (дуууже багато туристів, дуже спекотно!!! Враховуйте відстань поїздки - реально в день проїхати 200 км, тоді все побачиш і отримаєш насололу від поїздки! Особисто я навіть не запам'ятала деякі міста, екскурсії, бо багато одразу інформації. Яскрааі враження від Любляни, Венеції й Сикстинської капели у Ватикані (Оооо, а там можна ходити цілий день, принаймні 4-5 год). А в нас всього на Ри і Ватикан було 4 год.

Дякую водіям Григорію й Андрію за комфортабельну поїздку (працював кондиціонер, була зарядка для телефону і wi-fi).
Реклама
Відгуки про інші тури