Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Найгірший відпочинок у моєму житті

"Все розпочалося з заміни туру: замість 11 днів без нічних переїздів - 10 днів з нічними переїздами. Сплачена за тур вартість - без змін та перерахунку. Автобус, який непридатний до будь- яких дальніх переїздів. Непрофесійна шахрайська організація тур"

Отзыв туриста Аккорд тур Тетяна (Днипро) на тур
Поездка: 04 июля 2023
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Липень 2023
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Тренд года - Черногория! Отдых на Адриатическом побережье...

ЯКЩО ВИ ХОЧЕТЕ ЗІПСУВАТИ ВІДПОЧИНОК, заплануйте його з Аккорд Тур. У вас вийде справжня какофонія с перших моментів перебування в автобусі. Автобус без будь якого комфорту (за вартість путівки 497 евро нас розмістили на останньому ряду, де зазвичай ніколи не сидять туристи і ці місця для тих, хто хоче перепочити в дорозі. Не відкидаються сидіння; немає будь якої вентиляції; під нами нагрівається мотор, а на вулиці спека 35 градусів. До туалету в автобусі ходити не можна. Керівник групи заборонила туристам входити та виходити до автобусу через передні двері - тобто двері тільки для водіїв та їхніх дружин). Коли були рідкі зупинки, керівник групи Катерина постійно командувала, що треба всім, 43 перебуваючи в автобусі, відвідати туалет протягом 20 хвилин, бо ми дуже поспішаємо і можемо не встигнути. Як може така кількість людей відвідати туалет, якщо в наявності одна кабінка?!  

Протягом всієї дороги - 35 годин, керівник групи розповідала про ті екскурсії, які заплановані в Чорногорії, не звертаючи увагу на міста, які проїжджає автобус. Жодного відео чи фільму не було показано. Ми зробили велику помилку, сплативши за екскурсії в дорозі - якщо ви передумали їхати, гроші не повертаються. Не доїзжаючи до Будви 4 години, автобус потрапив в невеличку аварію і ми протягом 4 годин сиділи на трасі, не розуміючи коли приїдемо до місця відпочинку. Наразі, замість 14.00 ми прибули до готелю о 21.30. Тобто вже 10 днів - 2=8. Заявлені 9-10 хвилин до пляжах виявилися по факту 20-25 хвилин. Екскурсія до Дубровника відняла ще один день, бо повернулися о 21.20. Хоча можна було виїхати о 6 ранку та повернутися о 18 годині. На завершення: водії, від'їхавши від заправки у Мукачево, не побачив, що немає солярки і ми стали на зупинці Плав'я і чекали поки водій привезе каністри з соляркою, щоб ми змогли завезтися. По факту: шахрайська компанія, байдужий керівник групи, недосвідчені водії, зіпсований відпочинок
Реклама
Отзывы о других турах