Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відпочинок з сюрпризами

"Безумовним сюрпризом є сама Хорватія. Прекрасна країна, варта уваги. Країна, багата на задоволення: чисте море, цікава історія і архітектура, смачна їжа, чарівна природа. Тур дозволив побачити майже всю Хорватію. Але були сюрпризи і від Аккорда"

Відгук туриста Аккорд тур Nyulya (Дніпро) на тур
ще
19
фото
Поїздка: 30 червня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2023
Голосов 0 «

Відгук на тур Найкраще в тобі, Хорватіє! Істрія та Макарська Рив'єра

Думаю, що це зумовлено підвищенням цін в країні, тому Аккорд мав економити.

Сюрприз перший: готелі проживання на "узбережжі". Перші три ночі ми провели в готелі Адріатік Приморка в м. Омішаль. Плюси готеля: розташування в 5 хв ходьби до моря, нормальна їжа, зручні матраси. Мінуси: готель нагадує гуртожиток, номери малі, погано прибрані, відсутні кондиціонер, фен, косметика, ніде розвісити рушники і купальники. Інші три ночі нас приймав готель Нарона у м. Меткович. Для більшості туристів, які розраховували на готель на Макарській рівʼєрі біля моря, то був шок. І дізналися туристи про це за 1-2 дні до виїзду, коли тур був повністю оплачений і квитки на потяги до Львова придбані. Готель непоганий... з одним жирним мінусом. До екскурсійних обʼєктів, як і до моря, близько 2х годин на автобусі. Тому просто на дорогу витрачали більше 4х годин щодня. Туристи, що не хотіли на екскурсії, а мали бажання відпочити на морі, також сідали в автобус, який завозив їх на визначений гідом пляж, і забирав звідти на зворотньому шляху.

Сюрприз другий: перетин кордону. Сам процес, безумовно, від Аккорда не залежить. Проте, після старту туру гід змінив місце перетину кордону з Угорщини на Словаччину. Де ми і провели майже 14 годин. Не знаю, що було би на угорському кордоні. Маєте бути готові: запасайтеся їжею, водою, терпінням. Все це ви в черзі автобусів на кордоні не придбаєте. Туалет - в кущах на узбіччі. Простоявши на кордоні з 14:00 до після опівночі, всю ніч їхали (хоча і просили гіда змінити перший транзитний готель за програмою на якийсь інший біля кордону, щоби там поспати). До транзитного готелю дісталися о 09:00 ранку, де нам дали годину умитися/помитися (хто що встиг) і поснідати. Після чого вирушили на Загреб. Будапешт, зрозуміло, ми пропустили. Нас "для галочки" завезли туди на зворотньому шляху. 40 хвилин, що нам дали, вистачило на перекус у фаст-фуді, туалет і вийти на набережну.

Сюрприз третій: тур планувала, мабуть, дуже оптимістична людина, яка не враховувала проблеми на кордоні, затори в дорозі і елементарні фізіологічні потреби. День з екскурсією виглядав так: стартуємо від готелю біля 07:00 (це з Метковича, з Омішаля виїздили о 08:00), о 10:00-11:00 ми в першому місті, екскурсія годину, година вільного часу (треба встигнути насолодитися містом, перекусити, сходити в туалет, купити сувеніри), переїзд в друге місто, година екскурсії там, потім біля 2 годин вільного часу. Можна відвідати пляж. Час зовсім не для корисної засмаги. Як раз біля 14:00. Тому всі були червоні. І майте на увазі, що до моря ще треба хвилин 15 йти від центра міста, де завершується екскурсія, і, звісно, ще 15 хвилин повертатися до автобуса.

Сюрприз четвертий: у мене склалося враження, що головними на цьому святі були не туристи. Тому що більша частина наших прохань гідом не задовольнялася без пояснення причин. Наприклад, залишитися на годинку довше на чудовому пляжі в Поречі (коли нам обіцяли, що якщо ми самі сформуємо екскурсійну групу (без участі туристів з інших турів Хорватією від Аккорда), ми будемо вільні в своєму виборі). Або коли попросили, щоб автобус забрав нас на парковці біля пляжу в Трогірі, аби ми не йшли по спеці 20 хвилин до місця його зупинки.

Ще один момент: неприємно здивувала ситуація з оплатою екскурсії на Плітвицькі озера. Під час бронювання сплачуєте гіду вартість екскурсійного обслуговування плюс вартість вхідного квитка. Коли під час екскурсії нам роздали квитки, помітили, що зазначена на них ціна нижча (для дитячих квитків на! 15 євро), ніж ми віддали гіду. Нам ці кошти повернули, проте лише після того, як туристи самі, помітивши різницю, порушили це питання.

Останній сюрприз полягає в тому, що, попри все написане, ми отримали задоволення Із свого досвіду знаю, що всі негаразди зовсім скоро зітруться із памʼяті, і залишаться тільки прекрасні фото і відчуття. Саме тому детально (може занадто) все написала. Просто хотіла попередити. І ще... якщо з вами їдуть діти, обовʼязково беріть пігулки від захитування. Моїй доньці 10. Ми багато подорожували (і небом, і морем, і сушею), проте нічний перееїзд дався їй тяжко.

Дякую за увагу! Бажаю нашій країні перемоги, а нам можливості подорожувати разом з чоловіками і татами, і краще літаками!
Реклама
Відгуки про інші тури