Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Очікувалась незабутня подорож Європою та втіха від іспанського сонця і моря!!

"Усе було гарно сплановано: і обраний тур, і літня пора, і кількість днів для подорожі, і цікава програма туру, і щастя мати такого гіда, як наша - Лариса Пшенична, а також вправних водіїв - їм окрема подяка та повага...однак!"

Відгук туриста Аккорд тур Mira Ukraine (Рівне) на тур
Поїздка: 09 червня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Пристрасть по-іспанськи! Відпочинок на морі!

Такого принизливого та наплювального ставлення до нас - 40 чоловік УКРАЇНСЬКИХ туристів, "української" горе-турагенції, я ще в житті не відчувала! І я не вестиму мову про той транспорт, що надали нам, щоб здолати близько 6-ти тисяч кілометрів, а це автобус, щось на кшталт "Ікаруса": сидіння брудні, скло на окремих задніх місцях запітніле всередині склопакету, спотворений вид через таке вікно прекрасних краєвидів південного побережжя Європи вам гарантовано. Про відсутність vi-fi я узагалі мовчу. А я двома словами спробую описати те приниження, пекельний сором та відчай, коли мені у Європі, яка допомогає нам дуже багато, щоб здолати ворога, щоб вижити, зрештою, змушена була пояснювати (англійською, звісно ж), що я і ця група людей не "russian tourists", а ми з України! А все тому, що європейці робили логічний висновок: гід російськомовний, отож вулицями Європи вештаються руські туристи! Що це за контора така з гучною назвою українська турагенція, що позбавила права людей своєї країни, які проїхали тисячі кілометрів, які оплатили тур, мати екскурсію, погодьтесь, ЛОГІЧНО і ЗАКОННО - українською мовою (до речі, на всі мої прохання та благання надати мені хоча б вибір - слухати екскурсію англ-ою принаймні, так ніхто і не зважив!). Лише у Вроцлаві я змогла насолодитись прогулянкою містом, адже в навушниках радіогіда лунала українська, а не мова агресора. А далі до кінця туру - це була суцільна наруга наді мною, над моїм народом, країною та найголовніше - над тими, хто звільняє наші землі від руцкої орди! Я відмовилась від трансляції чужою та незрозумілою для мене мовою - віддала приладдя, і вимагала законного для нас права - якщо й слухати й оплачувати, то лише україномовного гіда, а не давати можливість цій конторі та тим, що навіть не відчували сорому надаючи нам послуги руською, за винятком гіда, що супроводжувала нас в Ніцці - вона хоч намагалась виявити повагу до мого Народу та просила вибачення за неукраїнську, заробляти на нас гроші. Мало того, що руцька орда по-звірячому вдерлася до моєї країни, та вже за 9 років загинуло і провжують гинути найкращі сини і доньки моєї Батьківщини, а конкретно декому " какая разница"! Якщо вам немає різниці, якою мовою ви надаєте послуги своїм туристам, то яка різниця з чого пити воду, можна і з баюри - яка ж різниця, чим втамуєте спрагу, чи не так? А якщо так, то не поширюйте " руський мир" - ви чините злочин! Полинний гіркий післясмак після такого туру перекреслив усю красу та насолоду від такої бажаної для мене подорожі.

P. S. Раб завжди розмовлятиме мовою свого поневолювача, а вільна людина - мовою тієї землі, на якій народилась. Не прикликайте ката на мою Україну, вам і вашим дітям жити тут! От і відкрились у мене очі, однак не на те, що вкотре відвідала Європу, а на те, чому в моїй країні війна.
Реклама
Відгуки про інші тури