Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Посередня логістика

"Найбільший мінус, та в принципі єдиний, але з якого виходили інші недоліки туру - величезна відстань в дорозі між містами та додатковими екскурсіями."

Відгук туриста Аккорд тур DimaDima (Одеса) на тур
Поїздка: 26 червня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур ЇЇ звати Швейцарія Цюрих, Люцерн + Мюнхен, Зальцбург

Цей тур погано побудований з точки зору логістики. Як на мене, це колись був тур із нічним переїздом, який вирішили зробити без них. Величезна відстань між містами покривається за рахунок часу у самих містах, окрім того, до місць проведення додаткових екскурсій потрібно ще їхати, тому весь день проводиться у дорозі, залишаючи лише пару годинок на місто, у кращому випадку. А якщо ви берете додаткові екскурсії - то просто не виходьте з автобуса.

У Мюнхен ми прибули о 14 годині, я був годинку на екскурсії, потім нас миттю заводять в автобус і ще три години дороги до Нойшвайштена, де всі магазинчики вже зачинені, на міст не пускають і ми просто піднялися до замку. Надалі ми були вимушені відмовитися від екскурсії у пакеті через те, що могли б приїхати пізно до готелю і потім ще пізніше виїхати до Брно і ще пізніше опинитися на кордоні. Хто планував такий тур?!!! Фактично я був позбавлений частини проплачених коштів через те, що хтось не подумав про відстані та по те, що автобус може зламатися! До речі, наш зламався. Двічі.

Сам автобус посередній, дуже не сподобалося те, що відстань між місцями була зменшена через те, що втулили додаткові крісла.

Попри те, що тур, так би мовити, без нічних переїздів, лише у першу ніч ми потрапили до готелю раніше ніж о першій ночі. Готель у передмістя Праги, де ми ночували перед Мюнхеном був найкращий, інші все гірше та гірше, відсутні кондиціонери, площа номера як підвал Гаррі Поттера і таке інше. В принципі, переночував і норм.

По містах у турі, які, через жахливу логістику, не вдалося оцінити повною мірою, і які, фактично витягнули всі негативи через час в автобусі:

Краків. Його краще замінити на Прагу, в якій ми все одно ночували. Тим більше, що в самому Кракові нам лише 1,5 години дали та лише додатково оплачувану екскурсію, одну з трьох. Найбільш негативний момент - 10 євро за доставлення у центр міста! Це просто здирництво!!!!!!!!! 2 злотих коштує доставлення тебе майже у центр міста громадським транспортом!!! А якщо не хочеш їхати так, або екскурсією, то тебе кидають біля якогось ТРЦ.

Мюнхен - все дуже швидко через додаткові екскурсії, доведеться їхати знову якось. Нойшванштайн гарний, але не повели на місток з якого види відкриваються гарні. Чому? Бо все вже зачинено було. В назві екскурсії вказано два замки, але це омана - фактично другий замок ми бачимо з відстані й навіть на територію не заходимо, тому фактично, дана екскурсія нічим не відрізняється від аналогічних екскурсій в інших турах, де вказують лише один замок.

Цюрих - все швидко, тому що додаткові екскурсії. Теж саме стосується і самих екскурсій - годинка на Рейні, дві у Люцерні. Дякую хоч за це, зміг купити сувеніри.

Зальцбург - не побачив, нас змусили відмовитися від екскурсії, яка була проплачена у турі. Зальцкамербург - гарно, зменшило агресію від невдалого планування туру компанією.  Година екскурсія, менше години вільного часу.

Брно - гарно, але, знову таки ж, мало. Година екскурсія, година вільного часу.

Гід туру - добре гроші збирає. А потім через те, що оплачено змішує нас позбавлятися екскурсії, що вказана у пакеті. А попередити про такий нюанс із часом та відстанню - зась. Використовувала Вайбер та його можливості, скидала супермаркети, коли не вдавалося купити щось у місті, у яке ми пізно приїхали чи рано поїхали через невдалу логістику. Іноді навіть розповідала якісь цікавинки.

Загалом є величезний мінус - час у автобусі, і величезний плюс - краса міст. Відповідно, вони один одного перекривають. Але не перекривають халатність компанії, яка спланувала тур.
Реклама
Відгуки про інші тури