Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Неймовірно продуманий та насичений тур!

"Минуло декілька днів з туру, та переглядаючи фото досі не віриться, що ми відвідали такі чудові міста)"

Відгук туриста Аккорд тур taja (Одеса) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 29 червня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур В повному шоколаді... або 2 дні в Швейцарії!

Минуло декілька днів з туру, та переглядаючи фото досі не віриться, що ми відвідали такі чудові міста)

Почну з того, що цей тур ми бронювали за 2 дні, бо інший туроператор відмінив гарантований тур і у нас був квест за день знайти потрібне. Як нам пощастило, що ми знайшли Accordtour!! Вікторія, менеджер Accordtour, дуже швидко підібрала, проінформувала та дала впевненість, що все буде якнайкраще)

Вже в автобусі я зрозуміла, що нам дуже пощастило. Владислава Гаркава, наш керівник групи, була завжди на звʼязку, відповідала терпеливо на усі запитання та підтримувала дружню атмосферу, дуже урівноважена, спокійна та зацікавлена, що звісно задає настрій відпочинку у турі, а це важливо. Владислава вмикала нам фільми та музику, іноді розповідала цікавинки про міста, які ми проїжджали повз, інформувала з усіх сторін

Ще у нас були супер водії, професіонали своєї справи

Сам тур був неймовірно насичений та цікавий. Швейцарія та Австрія просто прекрасні! Дуже рекомендую відвідати у цьому турі Гальштат та долину Лаутербруннен, бо то є казка! Хочу також підкреслити, що у нас були хороші готелі та сніданки входили у вартість. Сніданки були різними: десь краще, десь менше. Але один готель хочу виокремити, готель у Австрії Вигляд на Альпи, корови з дзвіночками, ми були в захваті! Хотілося там затриматися))

Післясмак від туру прекрасний, за це дякую усім, хто був у турі та хто його створив. Будемо подорожувати з вами ще????

Реклама
Відгуки про інші тури