Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Жахливий тур

"Найжахливіше - це автобус, його некомфортність і повільна їзда. А також зміни в програмі, неінформативні, безтолкові, екскурсії, 1 день на морі - не 4"

Відгук туриста Аккорд тур МаркусТО (Луцьк) на тур
Поїздка: 09 червня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Пристрасть по-іспанськи! Відпочинок на морі!

Тур «Пристрасть по-іспанськи» не рекомендую!!! Галопом по Європах – це ще слабко сказано. Перед тим, як обрати цей тур, не полінуйтеся прочитати до кінця.

Перш за все жахливий автобус, який точно не призначений для дальніх переїздів. Він низької комфортності і рухався зі швидкістю слимака. У результаті ми за годину долали заледве 70 км. Отож переїзди по 450 км - це більше 6 годин. Летіли не по автобанах, а повзли по безкоштовних дорогах. В результаті вільного часу в містах не залишалося.

Акорд міняє маршрут, додає не афішовані екскурсії, і прибирає ті, які мали би бути згідно програми на сайті.

4-й день, згідно програми, це відпочинок на морі. Але Акорд додає екскурсію по Авіньйону (23 євро). Якщо ви не берете додаткову екскурсію в Авіньйон, вам прийдеться заплатити за трансфер у це місто (10 євро), хоча ви вже заплатили за дорогу, проживання, програмні екскурсії. В результаті на курорт ми прибули пізно, вже навіть після вечері (правда готель накрив столи). А купатися затемна було би ще тим випробуванням.

Якщо ви думаєте, що будете 4 три дні на морі, як заявлено у програмі, то глибоко помиляєтеся. Приїзд на море практично затемна, на другий день, якщо відмовилися від Андори, можете оцінити море (лежак 8 євро, парасоля 8 євро). Наступний день Барселона. Четвертий день на морі - треба виїхати до 11 год. з готелю.

Екскурсії по Барселоні відрізняються особливою інформативністю. В оглядовій екскурсії (38 євро) ви дізнаєтеся, що Колумб відкрив Америку і сфотографуєте дахи Барселони, при цьому чотири рази кружляючи по одних і тих же дорогах. А чудеса Барселони, створені Гауді, можна побачити лише взявши додаткову екскурсію (23 євро + вхідний у парк). Під час екскурсії «Творіння Гауді» ви дізнаєтеся про його народження і смерть (це для тих, хто не вміє читати), забіжите, за додаткову оплату, на півгодини у парк. Нарешті ще друге творіння - собор св. Сімейства, який однозначно є символом Барселони, але чомусь не потрапив до оглядової. Отже, з 6 (шести) творінь Гауді побачите лише 2 (два).

До відома туристів, море в червні на курорті Льорет до Мар в Іспанії холодне, немає переодягалень, туалет далеко-далеко-далеко скраю. Однак на 7-й день за 18 євро ви можете потрапити на кілька годин на інший курорт – Емпуріабрава, де є все і навіть тепла водичка у морі.

Екскурсії з гідами різної компетентності і зацікавленості. Гід у Швейцарії та гід у Барселоні – ще ті українофобки, у Барселоні – внучка іспанських комуністів. Зважаючи на інформативність екскурсій можна було би і не брати їх зовсім. У Ніцці, інших містах +.

8-й день – Ніцца. Хочеш чи ні, але від парфумерної фабрики нікуди не дінешся. Тому в Ніццу прибуваємо опівдні, в саме сонячне пекло. Окремо про безкоштовний пляж Ніцци (правда Акорд тут ні при чому): берег і захід у воду – це щебінь, гравій, вода брудна, туалетів і переодягалень немає.

А далі ми їхали до першої, другої години ночі (дев’ятий та десятий день), заселялися в готель в два-три ночі. А наступного дня відправлялися в 10-11 год. ранку. Нащо ми їхали півночі, щоб потім півдня чекати виїзду - незрозуміло, світловий день в 5-6 год. починається. Хіба що дешеві готелі (2*, 3*) у Франції та Італії були закриті.

10-й день знову зміни, додається екскурсія по Будапешту (18 євро) і відміняються екскурсії в Егер та Егерсалок. Хто хоче в Долину красунь чи термальний комплекс – не сподівайтеся, розслабитися вкінці туру не вдасться. Вас чекає нічний переїзд в Україну по українських дорогах.

З нами була керівник по туру, Лариса Пшенична – класний фахівець, відповідальна, доброзичлива, толерантна. Дякую.
Реклама
Відгуки про інші тури