Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Галопам по Європам

"Італія пройшла повз мене( "

Відгук туриста Аккорд тур Нана  (Харків) на тур
Поїздка: 19 травня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Пригоди невгамовних або ще більше Італії + Сан-Марино

Мій коментар буде залишений для людей хто ще жодного разу не їздив автобусним туром та з цим туроператором. І на жаль хвалебним ви не почуєте.

Починаючи з транспорту переїзду, де туристи проводили більшу частину своєї подорожі. Стан автобуса, а точніше рік його випуску підозрюю, ще минулого століття. В автобусі не було ні кулера з водою, ні індивідуальних роз'ємів для заряджання телефонів. Якби я не бачила таких приємних моментів в автобусах інших туроператорів, то напевно не стала робити на цьому акцент. При цьому я дуже вдячна та захоплююсь професіоналізмом водіїв, які віртуозно проїжджали вузькими вуличками прекрасної Італії. І ще найважливіший момент, на колесах стояла «лиса» гума, думаю водії зрозуміють, яку небезпеку така гума несе по трасі.

Автобусним туром я ризикнула поїхати вдруге тому, що перший був більше десяти років, та з нічними переїздами. Наслухавшись позитивних відгуків, я вирішила поїхати цього разу і основним моментом було заявлено - 4 незабутні ночі в серці Риму. Готель мав бути у «Вічному» місті Рим. І яке було розчарування коли нас привезли не те що в провінцію Риму, Помеція, а за межі цього містечка. Готель стояв якраз на розі чотирьох доріг. Де нескінченно йшов трафік машин та фур. Неможливо було відчинити вікно вночі, оскільки шум був постійно. І це ще не найсумніше, якщо раптом вам захотілося купити фруктів, повечеряти або посидіти ввечері за келихом ігристого на веранді готелю, треба було лише пробігтися з вітерцем від фур що проносяться, пару км. в один бік узбіччям траси. У вас виникне питання, - чому не можна було повечеряти, наприклад, у прекрасному Римі? Я собі також фантазувала саме такий відпочинок. Але вся справа в дорозі до готелю. Для того щоб доїхати до Риму, всього нічого, треба було дочекатися автобус і саме той який довезе до вокзалу (але це багато туристів зрозуміли після спроб і помилок, що не кожен довезе саме туди куди вам потрібно) проїхатися електричкою до метро, ​​та й на метро вже куди ваша фантазія забажає. І такий самий шлях назад, але тільки електричка ходить до певного часу і якщо ви не встигнете, є можливість провести нарешті, той вечір і ніч у «Вічному» місті. На жаль агентство не спромоглося навіть надати наш «прекрасний» автобус, щоб хоч трохи подбати про туристів. А таких моментів де не було турботи ні про туристів, ні про те, щоб максимально насолодитися красою та пам'ятками, на жаль багато. До прекрасної країни Сан-Марино нас привезли ближче до обіду. І для піклування про туристів було б правильніше спочатку дати можливість пообідати, а потім провести пізнавальну та цікаву екскурсію. Для того щоб потім туристи не бігали від кафе до кафе, у пошуках хоч що-небудь перекусити, адже в цей час-сієста і туроператор не міг про це не знати. Так само в красивому місці Тіволі, де чарівна краса природи, вілл і фонтани, ми пронеслися з такою швидкістю, ніби нас подразнили і відібрали цю красу. І взагалі таких моментом було багато, відчуття було, що ми кудись весь час біжимо. Такого темпу нам задала з перших хвилин знайомства керівник групи Юлія. На жаль, людина не на своєму місці. У тій манері, у якій вона дозволяла собі спілкуватися і ставлення до людей не дає їй право бути керівником. Комунікації, аргументації та просто людяності відсутня від слова зовсім.

Моментів де «галопом по Європам» було багато. Думаю те що написала вище, вже дасть поняття загальної картини.

Тому моє резюме: якщо ви любите подорожувати не для галочки, а саме душею, атмосферою, прожити та відчути красу, колорит, запам'ятати кожен момент, то треба чи уважно вивчати відгуки туроператорів та по кожній окремій екскурсії дізнаватися про 100% правдиву інформацію. Або звичайно подорожувати самому, нехай менше міст і країн але якісніше.

Італія, ти чудова!

Я обов'язково повернусь.
Реклама
Відгуки про інші тури