Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Не рекомендую! Багато обіцянок а по факту дуже мало побачите більшість ексурсій росмовою!

"В описі туру все дуже гарно описано, як ви бачите одне місто, потім інше, купа екскурсій, а по факту, часу дуже мало на огляд і більшість часу в автобусі проводете"

Отзыв туриста Аккорд тур violetta94 (Днипро) на тур
Поездка: 05 июня 2023
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Червень 2023
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Свидание в Париже! + Мюнхен!

1ий день почався з того, що ми простояли задовго на митниці, але приїхали в Будапешт о 21:00, якраз для вечірної екскрурсії, але наш гід сказала, що їдемо в готель, ми звичайно настояли на прогулянці і всього 1 годину гуляли Будапештом. Далі готель і наступний ранок переїзд в Мюнхен. Знову довгий переїзд, екскрусія в Мюнхене і дуже мало часу на огляд. Те саме було і в Парижі, тільки 1 повноцінний день, інші 2 дня по половині + у Парижі мінялись готелі. Далі Зальцбруг і Будапешт і знову провели там пару годин, це дуже мало для огляду міст. Немає часу купити сувеніри та поїсти. Постійно тебе кваплять. Відчуття відпочинку пропадає. Більшість з нашої групи були незадоволені цим туром. А чого варті платні екскурсії у Луврі (1,5 год) та Версалі (1,5 год) - це ж просто смішно, для цих музіїв і 2ох днів буде мало.  

Гід неуважна і часто не інформувала нас вчасно.  

Висновок один - головне це гроші, потім вже якість послуг.  

Рекомендую переписати опис туру та зазначити, що перебування в кожному місті (окрім Парижа) не більше 2 годин, щоб не вводити людей в оману. Також зазначити, що багато часу займають переїзди.

З хорошого - це гарні готелі та сніданки шведський стіл. Автобус чистий і з кондиціонером.

 
Реклама
Отзывы о других турах