Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найгірший тур по заправкам

"Не вартує своїх коштів "

Відгук туриста Аккорд тур Olesia (Дніпро) на тур
Поїздка: 05 травня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Травень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Амурні пригоди в Амстердамі і Парижі!!!

Тур «Амурні пригоди в Амстердамі і Парижі» є одним з найгірших, що я їздила.

Мій тур відмінили за два дні до початку і на заміну був лише цей, який був дорожче на 200 євро. Відмінили, вже тоді, коли я стояла на пероні вокзалу та виїзджала зі свого міста у Львів. Клієнтоорієнтованість на нулі.

Надана карта автобусу для вибору місця не була такою ж, як скинув менеджер, тому невідомо де ви будете сидіти і з ким. За перші місця (з 1 по 16) готуйте від 21 євро додаткової оплати.

Вас чекає тур по ЗАПРАВКАМ, тому що якщо ви не купуєте їх дорогущі екскурсії (18-30 євро за одну з ніякими екскурсоводами), то вас викинуть з автобусу на заправці на окружній, де нічого немає. Вас НЕ відвезуть до міста.

Гід не виконує свою функцію. Раніше гід поверталася до людей і розказувала цікаві факти про місто, підсказувала щось, самостійно слідкувала за тим чи заряджені радіогіди. Тут же такого немає. Була зачитка спиною до туристів інформації з Вікіпедії, гід весь час то спала, то була в телефоні. Навіть не знайомила один з одним туристів задля комфортного спілкування, як це буває. Один з найгірших гідів, що були раніше. Прохання до компанії звернути увагу на це. Бо від гіда залежить майже все.

Розрядився радіогід - ваші проблеми. Зарядити у готелі гід не зможе, бо залишить перехідник у автобусі і чудом пощастить, якщо буде запасний.

Дуже дивні маршрути містом, коли 16-метровий автобус опинявся у центрі міста, де ніяк проїхати не можна. Дуже велика трата часу, бо виїзджали ми інколи по 40 хвилин просто з однієї вулиці. Наш дорогоцінний час було втрачено. Нам допомагали місцеві та водії, що стояли за нами. Питання до тих, хто планує маршрут - куди вони дивляться?

Планування щодо розміщення. Менеджери, відкрийте очі та обирайте НОРМАЛЬНІ ГОТЕЛІ, куди може заїхати автобус, бо автобус великий та нести сходами свої речі дуже важко після дороги в 500 км.

Готелі були нормальні, з нормальними сніданками, окрім Парижу. Один Круасан та масло і все. Дякую, це було не ситно і смішно. Та був готель з клопами при поверненні до Франкфурта. Тому перевіряйте комах у своїх речах по приїзду з цього «супер-туру».

Вроцлав ми побачили 2 години. Хто купив екскурсію, то ті вийшли у центрі міста, а інших повезли на парковку. І це при тому, що для того, щоб побачити місто, нам залишилось 2 години, бо ми пізно приїхали. Таке вперше, щоб висаджували невідомо де, бо ти не купив екскурсію.

Берлін побачили нормально самостійно, бо ті ексурсії того не купували і добре.

Париж. в перший день була екскурсія до Лувру, яка Йшла 1.20 за що було віддано стільки грошей? Екскурсовод там нікуди не годиться. Було дуже нецікаво, хоча таке місце. Йдіть самостійно і не купуйте у них екскурсію.

Коли була оглядова екскурсія у Парижі у другому дні, то перестав працювати у екскурсовода навушник. Нічого не було чутно. І по суті її не було. Забудьте про екскурсію до музею парфумів. Її не буде. Вина гіда, що не бере запасні навушники. За що було заплачено?

Амстердам сам ми побачили дуже мало. Екскурсії до млинів не було, сказали, що санітарний день.

До Брюселю поїхали ті, хто оплатив це. Якщо ні - будете у готелі або на парковці/заправці на окружній за містом. Вас ніхто не буде везти у місто.

Прагу ми бачили 2,5 години. Екскурсовод просто перевела через міст до курантів і все. Далі пішла з іншими на платну екскурсію. ))) і це екскурсія, що входить у вартість?

На зворотному шляху у Польщі вас знову викинуть на заправці. Там поруч буде торговий центр, що складається з Ікеї, будівельного магазину і МакДональдс. І за це я маю віддати 400 євро за тур?

Єдині до кого немає питань, так це до водіїв. Вони не спали впродовж шляху, а завжди у двох були, вирішували питання з технічними помилками автобусу, були на стороні туристів, бо кататися туди - сюди за туристами, бо так вирішила гід (не купуєш тур - сиди на окружній за містом на парковці або у готелі, а потом тебе заберуть, то їм Теж було дивно). Я сиділа позаду них і тому чула всі їх розмови з гідом. автобуси були нормальні, з можливістю зарядки, м’які сидіння. Відкинути сидіння назад я не могла, бо сиділа позаду дитина і тому не знаю чи працює ця функція. Фільмів не було, бо не працює телевізор.

НЕ КУПУЙТЕ ЦІ ТУРИ. ЦЕ ХАМСТВО ВІДВЕРТЕ. Складається враження, що це просто тур для відмиву грошей у готівці, а як будуть почувати себе туристи, то компанії усе одно. На всі зауваження ніхто не реагує.

Даремно викинуті кошти, нажаль.

Інші відгуки Olesia

Реклама
Відгуки про інші тури