Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найгарший тур в якому я була

"Вже багато років їду від Акордтур кудись, але цей тур був останнім. Настійльки байджуго ставлення до туристів я ще не зустрічала. "

Відгук туриста Аккорд тур Іра (Чернівці) на тур
Поїздка: 16 квітня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Вітаю, милий Амстердам!

Доброго дня. Хочу написати відгук по туру "Вітаю, милий Амстердам", що їхав 16.04.23. Отож, чому я обрала цей тур? Бо в програмі було зазначено - три дні в Амстердамі, з ночівллею на території Нідерландів. Уявіть моє, та й не тільки моє, а й усіх туристів розчарування, коли нас везли в готель до іншої КРАЇНИ! Це зіпсувало увесь відпочинок. Як ми не намагалися концентруватися на позитивому, але кожного дня організація та проведення туру просто псувала увесь настрій. По-перше, набридло вже було слухати слова гіда, що вона нам не мама і не тато. Вона була абсолютно байдужа до туристів. Складалося враження, наче ми заставляємо її бути присутньою на роботі, коли запитували таку інформацію, як: - куди ми далі їдемо, чи буде в нас хочаб одна зупинка за 7 годин в дорозі з можливістю купити щось поїсти, адже нас про це жодного разу не попереджали, що дорога триватиме скільки-то годин і не буде жодних магазинів чи заправок з продуктами. На любе питання Вікторія кривилася, а нам залишалося здогадуватися що це означає.

По-друге, повернемося до Амстредаму. Нам гід прорекламувала вечірю екскурсію. Розповіла як цікаво буде прогулятися нічним Амстердамом, глянути на вулицю Червоних ліхтарів. АЛЕ! Екскурсія була вдень. Ліхтарів ніяких не було видно. Тієї атмосфери, яку люди хочуть відчути саме на тій вулиці - не було, оскільки всі заклади були зачинені. Екскурсовд не розумів як нам про все розповідати, оскільки нічого не міг показати. ((((І що ж нас далі чекає?! Сюрприз! Нас везуть в готель в Бельгію, хоча в програмі туру було зазначено, що ми ночуємо на території Нідерландів! Отож ми не змогли погуляти вечірнім Австердамом! І + додалося кожного дня мінімум 4 додаткових години в дорозі! А ми і так виснажені. Хотілося за 7 днів туру хочаб 1 день нікуди не їхати.

По-третє. Я хотіла відвідати Гаагу та Делфт, але коли зрозуміла, що в Амсетрдамі я більше не матиму змоги провести час, то мусила відмовитися від цих екскурсій. І ось це було найкращим рішенням, оскільки виявилося, що без тур. компанії значно краще, адже я змогла попалавати на човні і ознайомитися спокійно з містом, хоча звісно, що нас забрали до тих пір як почало сутеніти, адже нас треба було знову везти в Бельгію до готелю.

На наш тредій день в Амстердамі нас добровільно-примусово повезли до Брюселю. Я не обирала цю екскурсію, але нас вже не хотіли везти до Амсетрадму, бо це було не вигідно для компанії.

Отож, замість ТРЬОХ днів в Амстердамі ми мали МЕНШЕ ОДНОГО дня.

І на останок. Це просто добило. В перед останній день всю групу повезли до німецької провінції, де дали нам аж 5 годин вільного часу. І здавалося це б чудовим рішенням, адже ні в Амстердамі, ні в Белгії в нас його майже не було. Але виявилося, що в цьому малесеньокому містечку немає жодного магазину! А для того, аби нас взяла з собою гід до іншого міста, куди везли декілька людей на ексурію - потрібно було доплатити, хоча ми проїжджали то місто вранці.

Мені здається, що якби нас поперджали про це все, то хочаб деяхих проблем можна було б уникнути.

1. Я б зняла собі номер в Амстердамі хочаб на одну ніч (таких було багато бажаючих).

2. Якби нас попередили, що то німецьке село - глушина і дали на вибір місце для проведення вільного часу, то ніхто б туди і не поїхав. Всі б проголосували за більше місто, яке і так було по дорозі.

Увесь тур складалося враження, наче про туристів взагалі не думають, наче ми були в'язні автобусу та найгірше спланованого туру.

Висновок: в тур від "Акордтур" більше ніколи не поїду! І нікому не буду радити, а точніше розкажу всім знайомим про мій досвід, аби вони могли такого уникнути.

 
Реклама
Відгуки про інші тури