Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Подорож

"Швидкий відпочинок, який почався зі слів «якщо ви вирішили відпочити - виходьте з автобуса»????"

Відгук туриста Аккорд тур Олександра  (Кам
ще
5
фото
Поїздка: 01 квітня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Посмішка Кармен! Любляна, Мілан, Барселона, Ніцца та Венеція!

Хочу почати з того, що мене найбільше засмутило: російськомовні гіди, а найгірше, на ексурсії в Мілані гіду дуже заважав наш прапор, та вона не знала куди б його прибрати.

За рік війни можна було знайти нових гідів, не з Росії!

Атмосфера туру наче у дитячому таборі, де на тебе кричать, наче ти дитина. Якщо у вам потрібна буде екстренна зупинка - ви будете білою вороною, а також на вас кричатимуть)

Готелі підібрані непогано. Але в номерах холодно. Особливо найхолодніший номер був в Італії. У Франції номер був настільки маленький, що ніде було поставити валізу. А ще будьте готові до того, що батарей у номерах не буде - висушити будь-які речі неможливо. Всюди, крім Італії, був шведський стіл, коли прибуває до міста - не думаєш поо де поїсти)

Найкращий готель був у Барселоні. Але здивувало те, що до готелю ви добираєтесь громадським транспортом, на другий день - ви також добираєтесь самі до центру. Про ці витрати на нюанси не вказують при покупці туру, навіть якщо задавати питання. За менеджера, який продавав тур - здавалось враження, що людина взагалі не зацікавлена, щоб цей тур купили. Всю інформацію треба витягувати.

Тобто багато деталей ви дізнаєтесь після того, як сядете в автобус.

Пішохідні ексурсії в більшость були не цікаві.

Нічні переїзди це дуже жахливо, у вашого організму не буде шансів відновитись.

Але підіймали настрій розповіді керівника групи. Розповіді були цікаві, корисні. В деяких містах були важливо проінформовані саме Надею, а не гідом.

Також класно продумана координація, все легко було знайти.

Засмутила програма останнього дня, якої просто не було.

Виїзавши увечері з Венеції, ми поїхали напряму до Львову. Заміть 23:00 прибули о 18:00

Тобто було вказано, що останнього дня ми відвідаємо Будапешт, або Егер - але не було нічого! Але ж цей день та проведений час у місті - оплачений!

Тож, хочу подякувати керівнику групі Наді, за професійну координацію та подання найважливішої інформації для туриста. Зачаровували міста, які відвідали. Але все ж таки більшість часу провели в автобусі, адже всі готелі дуже і дуже далеко від місця призначення.

Великий плюс, що автобус привозить у центр міста та забирає, вам не доводитиметься їздити громадським транспортом у пошуках автобуса
Реклама
Відгуки про інші тури