Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Хочу поділитися з туристами Акорд-туру своїми враженнями від туру «Курортний роман» влітку 2022 р.

"Тур «Курортний роман» рекомендую тим, хто полюбляє відпочинок на морському пляжі"

Отзыв туриста Аккорд тур Странник (Одесса) на тур
Поездка: 07 июля 2022
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Грудень 2022
Голосов 11 «
Все лидеры

Отзыв на тур Курортный Роман  Отдых на море Испании Швейцария + Испания + Франция

Вітаю! Хочу поділитися з туристами Акорд-туру своїми враженнями від туру «Курортний роман» влітку 2022 р. Подорожувати під час війни - якось незручно. Проте в Європі багато наших біженців, які там отримують допомогу. А ми, навпаки, приносимо їм свої гроші. Отже, вирішили все-таки їхати.

Перша половина туру була чудовою, а в середині трапилася дуже прикра подія: моя дружина захворіла, не могла зовсім ходити. Але їй надали допомогу. Спрацювала страховка, був іспанський лікар, готель надав нам в оренду інвалідний візок. Особливо допомогла керівниця групи Надія Цвяк, яка дуже близько прийняла до серця наше нещастя.

Відтак друга половина туру була затьмарена, але ми витримали все до кінця. На жаль, не все змогли зробити, що планували. Але побачили Музей Сальвадора Далі у Фігейрасі, який дуже довго збиралися відвідати. Також їздили по місту Ллорет де Мар за допомогою інвалідного візка, щось змогли побачити.

В цілому треба відзначити роботу керівника групи та водіїв автобуса, як відмінну. Готелі в містах відпочинку були переважно добрі, особливо в Ллореті, де дуже добре працював ресторан.

Тур «Курортний роман» рекомендую тим, хто полюбляє відпочинок на морському пляжі, хоч нам, на жаль, купатися в морі не довелося. Акорд-туру окрема подяка за дорогу в реалізації страховки - всі витрати на медикаменти були нам відшкодовані.

Другие отзывы Странник

Календарь 19.05.2019 - отзыв на тур Первая любовь... Прага
Голосов 65
Календарь 11.10.2015 - отзыв на тур Она… Словакия!
Голосов 42
Календарь 22.06.2015 - отзыв на тур Полька Саксонии
Голосов 0
Календарь 28.04.2012 - отзыв на тур Ожерелье Гуцульщины
Голосов 197
Реклама
Отзывы о других турах