Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найкращі дні у жовтні!

"Коли кількість вражень набагато більше днів туру))"

Відгук туриста Аккорд тур Жанна (Одеса) на тур
Поїздка: 22 жовтня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Листопад 2022
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Париж в моді, при любій погоді!

   Не вперше подорожую з Аккорд-туром, але саме цього разу захотілося написати відгук. Всім рекомендую, якщо побачите, що цей тур "Париж у моді за будь-якої погоди" набирається, то без роздумів бронюйте! Зовсім не біда, що є 2 нічні переїзди (вони часто трапляються в багатьох турах). Проте у вас буде шикарна нагода побути 4 дні у Франції!!

Страсбург і Кольмар - чудові, милі, затишні і трохи "з минулого". Париж-і цим все сказано. Хто їде вперше - багато екскурсій, які допоможуть познайомитися з містом, його історією та архітектурою. А хто вже закоханий у Париж і тут неодноразово бував - достатньо часу відвідати нові локації: музеї, парки, галереї на свій смак. У нас наприкінці жовтня була чудова погода у Парижі + 20+24 та можливість гуляти у футболках))

     У цьому ж турі можна побувати не тільки в Діснейленді, але і в Нормандії. І це справді буде "день довжиною життя". Не можливо в декількох словах описати враження - це і історія в кожному камені, і чудові старовинні будиночки, і найсвіжіші і найсмачніші морепродукти. А захід сонця ми зустрічали на пляжі Етрети між неймовірними скелями з картин Моне. У всіх бажаючих була чудова можливість насолодитися цією красою природи з келихом вина, подихати свіжим морським бризом та прогулятися босоніж по прибережних водах Ла-Манша)).

     Після Франції - спокійний, теплий та розслаблений день у Швейцарії, можливість відвідати 3 міста та Рейнський водоспад.

  А останній день-неймовірна удача, замість Будапешта ми потрапили до Відня!! Думаю, жодна людина з нашої групи про це не пошкодувала)). За 9 годин усім вистачило часу і на екскурсії, і на прогулянки, і на шопінг.

    Велика подяка нашим водіям та супроводжуючій Яні, які максимально правильно використовували наш час у дорозі. Не було непотрібних пауз, а накладки часу переїздів навпаки компенсувалися кращими можливостями (наприклад, день у Відні).

Тур просто чудовий, дуже насичений та цікавий. Тому єдине побажання Аккорду-можливість дати більше часу на відвідування Швейцарії і зробити ночівлю в  готелі десь по дорозі до Угорщини (нехай навіть тур і буде трохи дорожче) А потім заїхати на гуляш чи відпочити в купальнях Егерсалка перед кордоном)).

    Ще раз спасибі за можливість відпочити та перезавантажитись у наш непростий час, за можливість відвідати чудові міста Європи та познайомитися з багатьма прекрасними людьми у нашій тургрупі (Харків, Львів, Дніпро – це про вас))).

Інші відгуки Жанна

Календарь 19.04.2023 - відгук на тур Амстердам… Forever 
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури