Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Рим Венеція Флоренція

"Тур по Італії"

Відгук туриста Аккорд тур Olesia (Дніпро) на тур
Поїздка: 08 жовтня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Жовтень 2022
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Яскраві нотки Італії: 2 дні в Римі + Флоренція, Венеція

Тур був насиченим, яскравим. Міста та країни, що ми проїзжали були чудовими.

По-перше, будьте готові, що ваш тур можуть відмінити за декілька днів до початку. Запропонують інший, але тільки той, що буде вигідний компанії. Тому думайте і обирайте ретельно, тому що якщо ви з іншого міста, то квитки дістати на інший день у Львів буде проблемою.

По-друге, автобуси. Некомфортні. Готуйтесь попрощатися зі спиною, ногами, шиєю. Я середнього зросту (170см) і худа. Але і мені було мало місця.

З плюсів є те, що поруч з сидінням є розетка (але зарядити можна тільки телефон, павербанк і навушники заборонили). Автобуси чисті, водії прибирають. Водії молодці. Знають добре дорогу, питань немає до них.

Беріть з собою багато їжі, тому що у турі поїсти ви зможете через раз.

На зупинку дають частіше по 20 хвилин. У турі було 30 жінок. За 15-20 хвилин ви маєте сходити в туалет (черга), купити поїсти (черга). І встигнути надкусити бутерброд. В салон заносити чай та кофе було заборонено.

Їхати добу. Через кордон пройшли швидко. Проїхали Будапешт (дали 10 хвилин на фото). Потім довга дорога. По приїзду ми 2 години сиділи у автобусі просто так. Хоча могли нормально хоч поїсти у дорозі. По приїзду одразу на екскурсії. Екскурсія по Флоренції розказана нецікаво. Пофоткатися часу майже немає.

Я брала екскурсію у Пізу. Вартість 38 євро + дорога на електричці (година туди і назад). НЕ БЕРІТЬ ЦЮ ЕКСКУРСІЮ, ЇДЬТЕ САМОСТІЙНО. Туди їхати 1 год на електричці. За 38 євро вам півгодини НЕЦІКАВО розкажуть про Пізу і дадуть на таке місце не більше години. Також питання: а за що 38 євро? Тобто, екскурсовод на півгодини вартує 38 євро і ще півгодини на саму Пізу? Відповідь не була надана. Ви будете розчаровані організацією, але Піза сподобається на 10000% відсотків.

Знову з Пізи їхати за власний кошт електричкою 1 год. На поїсти дадуть 30 хвилин (всюди черги), тобто тільки бутерброди і то якщо встигнете.

Потім знову потрібно їхати у готель (вперше за такий час з моменту виїзду зі Льова) електричкою близько години і ще автобусом. Тому що готель у іншому місті. Мабуть, тому шо туроператор економить максимально і бронює готелі за містами, де поруч нічого немає. Час, що ми витратили на дорогу в цих електричках можна було використати на Флоренцію. Розчарування Максималье.

Готель перший був чистий, чудовий у «Флоренції» (насправді жили у комуні за містом). Сніданок скромний.

На наступний день знову дорога у Рим. (4 години). Колізей і Рим варто побачити, не пошкодуєте.

Готель з прекрасним видом у мене у номері і сніданок як шведський стіл сподобались. На цьому все. Розетки всього одна у номері під столом і старі меблі.

На третій день Ватикан. НЕ БЕРІТЬ ЦЮ ЕКСКУРСІЮ. Вартує 38 євро + вх квиток (18 євро). Сходіть самостійно за 18 євро. Там нічого такого немає, чого б ви не зрозуміли самі. І там дуже багато людей, ходити треба і дивиться під ноги. Екскурсія не сподобалась. Повірте, ви пошкодуєте якщо її купите за такі кошти. У Храм у Ватикані ми не змогли потрапити, тому що Папа його закрив. Розчарування.

Хоча з самого початку Ватикан мав би бути у першому дні Риму. Але гід змінила дні. І тому спочатку був Рим і Колізей і на другий день у Римі Ватикан.

Дорога по місту весь час метро у одну сторону 1.5 євро. А їздили ми багато і довго.

Переїзд у Венецію. Ми мали б встигнути до опівночі. Але приїхали аж у 2 годині ночі. Поки заселилися, підготувалися до сну, то вже і 3 ночі. Сніданок на 8:30. ПЕРЕНЕСТИ НЕ МОЖНА. Тобто, поспати у цьому турі буде максимум 4-5 години і це не тільки у цей день, майже завжди. Подумайте двічі, тому що якщо у вас діти, то цей тур буде каторгою для них і для вас.

У Венецію їхати знову електричкою і катером (26 євро). Венеція прекрасна, екскурсовод молодець. Враження будуть нереальними. Палац Дожів варто побачити.

Дорога назад в Україну. Ми приїхали у Будапешт і нам на це місто дали 2.5 години всього рано вранці. У який час там все закрито (чому про це не подумав туроператор невідомо). Якщо знайдете супермаркет, щоб взяти поїсти, то пощастило. Митницю пройшли швидко.

Тому цей тур можна витягнути лише самими містами.

Організація на рівні 2 з 5. + в самому початку з нас зібрали кошти на проїзд і тільки в кінці поїздки було сказано, що проїзд для українців безкоштовний. Гід сказала, що коли купувала квитки в самому початку, але купила половину, а решту не змогла, тому що зламався там автомат. Чеків, квитків ми не побачили. Куди пішли наші кошти невідомо. Збір туристичний також зібрано у вигляді готівки. Скільки насправді він коштував невідомо у кожному з готелів, тому що чеків не було.

Весь тур можна описати: Галопом по Європі. Про поїсти нормально - забудьте. Відпочити і поспати - забудьте. Ви просто замахаєтеся їздити по одній годині в електричках і метро.

Не реклмендую цей тур. Італію варто побачити, але на жаль не у такий спосіб і не з цим туроператором.

Можливо інші тури у мене будуть кращими у цього туроператора.

Інші відгуки Olesia

Реклама
Відгуки про інші тури