Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Хорватія- надзвичайної краси країна

"Море вражень"

Відгук туриста Аккорд тур Nadija (Ужгород) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 25 червня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Побачення на Адріатичному морі... Хорватія

Їздили у тур "Побачення на Адріатичному морі... Хорватія" з 25.06.22-30.06.22. Курорт: Макарська Рив'єра. Два нічні переїзди компенсувалися наявністю вільних місць у автобусі, а також пофесійними навичками водіїв.

Сказати, що Хорватія красива країна - це нічого не сказати. Краєвиди тут просто фантастичні! Величні скелі, прозоре море, чисті галькові пляжі...

Чим хороший саме цей тур? Хочеш побачити Хорватію - маєш широкий вибір екскурсійної програми, а хочеш лише сонце, море, пляж - залишайся і насолоджуйся. Тому цей тур підходить і для сімейного відпочинку з дітьми.

Наш відпочинок був активним: історичні перлини Хорватії - Спліт та Трогір, рибний пікнік на островах, який включав кількагодинну морську прогулянку з обідом на кораблі під запальні музичні ритми, з відвідуванням островів Хвар і Брач; національний парк «Плітвицькі озера», вода в яких кольору, який неможливо однозначно ідентифікувати: блакитний, смарагдовий, зелений, синій, чи всі разом...

Краса та мальовничість природи Хорватії, величний дух її кам'яних фортець та затишних вуличок, романтичних вечірніх кафе на набережній компенсує вам будь - які недоліки подорожі, як от Hotel Bonaca 3*, де розмістили групу. Хорошого можу сказати лише про його вдале розташування від пляжу. Проте, якщо вас не бентежить відсутність гарячої води в номері (лише прохолодна), непрацюючий холодильник, кондиціонер чи замок на дверях (на вибір), а також те, що вечері не дочекаєшся, поки не схопиш когось з персоналу за руку - тоді все ок. Меню - поняття індивідуальне, тому не вдаватимусь в подробиці. Порції досить об'ємні.

На рахунок грошей, то євро практичо ніде не приймають, лише місцеву валюту - куну (1 євро - 7,5 кун).  Обмінників достатньо. З розрахунком карткою треба бути обережним, за конвертацію валюти можлива додаткова комісія.  

На завершення хочу написати про нашого керівника групи. ЮЛІЯ - неймовірний професіонал з ангельським терпінням та фантастичним рівнем стресостійкості. На всі наші "а як", "а чому", "не працює", "не подали", "а коли" і т. д. була лише одна відповідь - "зараз вирішимо". І справді вирішувала. Все і всім. Підлаштовувалася під потреби людей, постійно комунікувала з групою, питала про враження від екскурсійної програми, була завжди на зв'язку. Супровід на найвищому рівні.

Якщо сумніваєтесь, їхати чи не їхати до Хорватії з Accord tour, моя вам однозначна відповідь - їхати!  

Реклама
Відгуки про інші тури