Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Від подорожі ми отримали більше ніж очікували

"Комфортна подорож, отримали багато вражень та позитивнийх емоцій. "

Відгук туриста Аккорд тур Татьяна Н (Бориспіль) на тур
Поїздка: 21 грудня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Декабрь 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Душевний Вікенд  Краків, Прага, Відень, Будапешт + Егер

Їздили сім’єю 21 - 24.12.21. Планували спочатку інший тур, який і оплатили (за три тижні). Оскільки не набралась група, менеджер Lana Travel запропонувала «Душевний вікенд» на цю ж дату, дорожчий і на один день довший.

Ми погодились. І не прогадали! Отримали багато позитивних емоцій. Подорож була комфортна. Час на переїзди, прогулянки та відпочинок ретельно продуманий для гарного самопочуття.

Гід Наталія Лозова чудово знає історію, я з захопленням слухала розповіді про країни, які були по маршруту. Екскурсії з місцевими гідами теж були дуже цікавими. У кожне з відвіданих міст хочеться приїхати на декілька днів.

Окреме дякую Наталії за вирішення питань насущних, рекомендації щодо вигідних обмінників валюти, ресторанів та локальних брендів. З таким гідом відчуваєш, що про тебе піклуються. Приємним бонусом був 4-х зірковий готель в Празі, хоча по програмі вказані готелі 3*.

Повинна зазначити, що менеджер Lana Travel не повідомила, що вартість цього туру для нас буде такою, якби ми оплатили його за один день до від’їзду, а не за три тижні. Тобто ми оплатили найдорожчу ціну. Можливо, рішення було б почекати оплачений тур.

Але тим не менше, від подорожі ми отримали більше ніж очікували, тому сміливо рекомендую Аккорд-тур. Обов’язково ще кудись поїдемо!
Реклама
Відгуки про інші тури