Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Неперевершена Італія

"Нам взагалі пощастило, що цей тур відбувся."

Відгук туриста Аккорд тур Tetiana (Хмельницький) на тур
Поїздка: 27 жовтня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Найкращі хвилини в Італії!

В нашому українському повсякденні при згадці про Італію перше, що спадає на думку - це країна, куди їдуть наші співвітчизники на заробітки. Ми забуваємо, що Італія – це справжня скарбниця для всього людства, де історія налічує тисячоліття, де пам’ятки архітектури і мистецтва на кожному кроці, де осіннє небо яскраво блакитне, а сонце сяє і гріє. І саме про це тур з дуже влучною назвою - «Найкращі хвилини в Італії», який відбувся з 27 жовтня по 1 листопада 2021 року.

Тур неймовірний, шикарний: Будапешт, Любляна, Флоренція, Рим, Венеція – міста, які варто відвідати кожному. Ми мали можливість доторкнутись до колони, якій 950 років, у Пізі, у Ватикані ми ходили по мозаїці, якій 2000 років, у Флоренції куштували смачне морозиво (це ж батьківщина морозива), у Венеції прогулювались по дуже вузеньким вуличкам, які перетинались каналами з прозорою водою – можна було побачити, як плавають рибки. Собор Святого Петра – без коментарів… Далі можна розказувати про цю подорож багато і довго, можна роздивлятись фото, але краще побачити все це хоча б один раз своїми очима, щиро раджу всім!

Декілька слів про незручності, які виникли в дорозі. На кордоні поблизу Берегово нас не пропустила угорська сторона. Втручання консула по телефону не допомогло. Тоді ми переїхали в Чоп, а там вже була довжелезна черга з туристичних автобусів. Кордон перетнули після опівночі, і це далі вплинуло на графік туру. На території Італії нас тільки один раз зупинила поліція. Ретельно перевірили документи у водіїв, і вибірково у однієї людини з автобуса паспорт, сертифікат, тест. Ще сертифікат вакцинації ми показували при вході у Ватиканські музеї. Нагадуємо, в Італії досі діє масковий режим, на відміну від Словенії і Угорщини. На шопінг часу майже не було, але був час, щоб спробувати місцеву кухню (це приблизно до 20 євро за обід), щоб придбати сувеніри і традиційні подарунки.

В усіх містах, де ми побували, нас з радістю зустрічали місцеві екскурсоводи. Екскурсії були змістовні, цікаві, на всі запитання ми отримували відповіді. Дівчата молодці!

Величезне ДЯКУЮ нашому екіпажу з водіїв – Ігорю і Руслану і, окремо, нашому чудовому гіду Оленочці Ковальчук. Нам пощастило з Оленкою! Високий професіоналізм, фаховість, чималий досвід у роботі поєдналися в ній з доброзичливістю і людяністю. Вона завчасно дбала про нас під час подорожі, просила за нас, підказувала і завжди була поруч, коли це було потрібно.

І, так, дійсно, в кожному місті ми зустрічали наших – продавчинь, офіціантів, доглядальниць…

Номінації відгука "Неперевершена Італія"

8
Реклама
Відгуки про інші тури