Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наш щасливий вікенд в Будапешті

"Все почалося з із зустрічі з Юлею Покровською, ця дівчинка подарила нам свою чарівну усмішку і впевненість, що тур пройде відмінно !!!"

Відгук туриста Аккорд тур Лілія (Івано-Франківськ) на тур
Поїздка: 07 вересня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Вікенд в Будапешт! + Хевіз!

В тур у Будапешт ми їхали вдруге, а наші друзі вперше, погода була сонячна, що дуже нас потішило, ми розпланували все, що маємо побачити за 2 дні, набрали бутербродів і поїхали.

В нас була класна група, ніхто не стогнав,) Водії дуже привітні і професійні, автобус норм, Юля Покровська - наш гід була супер молодчинка, дуже турботлива, уважна, обізнана, весела і просто класна.  

Будапешт прекрасний, ми обійшли всі околиці і центральні вулиці, плавали по Дунаю, бачили і Буду і Пешт, прокатались на одному з найстаріших мето Європи, а ще ми жили в готелі біля футбольної арени і попали на якийсь крутий футбол, це було дуже драйвово, готель наш DANABIUS ARENA 4*  вище всіх похвал, сніданки фантастичні, готель близько до купалень Сечені вони доречіі працюють до 19.00 вечора, 30 хв пішки через чудовий парк, одразу поряд метро і тц TESKO, де ми купили вечерю і вино. Тому наш тур був дуже позитивним і наповненим крутими і яскравими емоціями, дякую АККордтур за організацію.

Номінації відгука "Наш щасливий вікенд в Будапешті"

1
Реклама
Відгуки про інші тури