Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відпочинок на Чорному морі

"Наша поїздка почалась зі Льову у великому комфортабельному автобусі"

Відгук туриста Аккорд тур Julia_13 (Кам
Поїздка: 02 вересня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Літній світ: Болгарія!!! (9 днів)

Наша поїздка почалачь зі Льову у великому комфортабельному автобусі, водії привітні, автобус чистенький, єдин мінус це звичайно спати вночі важко.

Весь тур нас супроводжував гід Тарас, дуже приємний чоловік, у яке б місто ми не заїжджали, розповідав нам історичні факти, було дуже цікаво слухати. Також організовував нам екскурсії, дякуємо йому.

Український кордон ми пройшли за 1,5 години (у одного з пасажирів були проблеми з документами), а решту кордонів за 15-20 хв.

По приїзду в Обзор нас одразу заселили у готель «Лімонка» це власне ім‘я господині готелю. Номера охайні, кожного дня було прибирання, у номері є всі зручності, маленький холодильник, кондеціонер (за додаткову плату) та болкон. Великий мінус готелю це відсутність сніданку, обіду, вечері. Кухні для приготуварня їжі нема, чайника у номері також нема, харчуватись потрібно в кафе або фаст фудах.

Море чисте та тепленьке, погода була чудова, лише під кінець відпочинку був шторм на морі, пляж піщаний, але брудний, хоча на пляжі є багато сміттєвих баків.

Номінації відгука "Відпочинок на Чорному морі"

0
Реклама
Відгуки про інші тури