Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій відпочинок В Будві

"Я мріяла побачити Чорногрію . Віїхали в тур в зазначений час і день. Рейс 696 18 серпня. Доїхали без довгих черг на границях."

Відгук туриста Аккорд тур tomo4ka (Рівне) на тур
Поїздка: 18 серпня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Тренд року - Чорногорія! Відпочинок на Адріатичному узбережжі...

Питання куди я поїду у відпустку не стояло, тому що  я знала  хочу побачити Чорногорію.

В групі зібрались приємні і пунктуальні люди. Дорога до Будви зайняла 30 годин. Водії довезли нас без проблем за що велика подяка.

В Будві поселили через 1 годину після прибуття. Хороша вілла. Чистота і різноманітні сніданки. Багато фруктів і овочів.

Хазаїн дбає про репутацію. і це було видно з різних сторін.

Що не можу сказати про керівника групи Богдана Андрущенко. Це що називається не повезло то не повезло. Інтереси туриста його не цікавили. В перший день деякі туристи з групи заблудились в місті так як до моря не менше 1км. Отримали стрес і добирались в кого як війшло. На просьбу туристів провести і показати дорогу Богдан сказав що втомився і не має вести і показувать дорогу. Екскурсія в м. Бар була зірвана і кошти повернені частково. Ми провели в дорозі пів дня, а місто не побачили. На екскурсію в Дубровнік посадив на проплачені перші місця жінку і двох заняли чотири місця. Туристам сісти не дозволив. На перетині кордону Хорватія - Чорногорія наша туристка бігла за автобусом (попередила Богдана що йде в туалет) по нейтральній полосі доганяючи автобус. Добре що люди побачили що якась жінка доганяє автобус.

На питання туристів бажаня відповідати не мав. Казав розмова закінчена і допобачення. Вів себе зухвало. Одним словом приіхав відпочивать з дружиною. Я ще подібного не чула і не бачила. З Акордом їхала в подорож втретє.  

Бажаю Акорду процвітання і хороших кадрів в роботі з туристами. Дякую за тур. Всі інші моменти були тільки позитивні.

Номінації відгука "Мій відпочинок В Будві"

0
Реклама
Відгуки про інші тури