Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Був би ідеальний тур якби не декілька нюансів

"Очікування не виправдались"

Отзыв туриста Аккорд тур Alla (Конотоп) на тур
Поездка: 18 августа 2021
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезона - Лето 2021
Голосов 0 «

Отзыв на тур Сладкая фантазия Балкан... Черногория + Албания + Македония!

Спочатку про плюси:

1) Прекрасні водії професіонали Павло та Богдан і комфортний автобус.

2) Екскурсія на озеро Коман - найбільше сподобалась, дякую компанії Акорд за можливість відвідати цю перлину Балкан. Це було ВАУ!!!! Нереальні красоти!!!!

Тепер мінуси:

1) Непогано розроблений тур в плані програми, АЛЕ - на сайті не заявлено, що буде можливість відвідати Охрид, а в програмі, що роздавала гід, ця екскурсія є як факультатив, з одного боку це добре, бо є можливість відвідати ще одну чудову локацію, але з іншого - екскурсія проводиться вночі, буквально 30 хвилин ми прогулювались по місту, коли ще було світло, а решту годину часу ми ходили спочатку по лісу в темноті та ще й по сходах та уступах із гілок дерев, а потім на додачу ще й по мосту над Охридським озером, який хитається і тріщить під ногами, з одного боку скеля, а з іншого озеро, і ми з ліхтарями в телефоні - це просто треш. Не рекомендую брати цю екскурсію, бо міста ви зовсім не побачите! Гроші витрачені на вітер.

Тепер запитання до розробника туру Ірини Дмитришин: навіщо в один день ставити аж 4 екскурсії (Дуррес, Тірана, Круя і Охрид)??? Я взагалі не розумію логіки, навіщо взагалі включати в програму екскурсію в Дуррес, якщо там абсолютно нічого дивитись, а єдина пам'ятка амфітеатр повністю зруйнований? Чи не логічніше виключити цю екскурсію з програми і дати людям можливість приїхати в Охрид на годину-дві раніше і помилуватись цим містом ще по видному, а не серед ночі????? Або ж дати більше вільного часу в Круї?? Дійсно, Дуррес і Тірана не заслуговують стільки уваги і витраченого часу. Круя і Охрид - ось де потрібно походити, а не побігати!

Якщо чесно, якби не цей нюанс, я б могла на 100 відсотків сказати, що програма туру ідеальна, але на жаль ні (

2) Поселення в готель в Чорногорії.

Чи нормально це, коли всіх туристів поселили, а лише ми лишились чекати свого поселення, знаючи лише назву своєї вілли, при тому що на карті її не було і адреси також не було, навіть гід не знала де ця вілла знаходиться, нам довелось чекати на рецепції іншого готелю, поки нас хтось там забере і поселить!!! Більше того, частина туристів жили в готелях, де автобус їх міг біля самого готелю забирати на екскурсії, а частина туристів жила далеко і з валізами хвилин 10-15 треба було ще спускатись і підніматись до зупинки по дорозі де навіть не було тротуару. І це все на початку туру, дуже неорганізовано!

І декілька слів про нашого гіда - Ірина Кашина - в цілому нормально виконувала свої обов'язки і була терпима і доброзичлива до кожного туриста. Але якби не виникло неприємностей з готелем в Будві і екскурсії в Охриді, якої не було фактично - то я б оцінила її роботу на відмінно, але, на жаль, не можу так зробити. В мене було більше очікувань від гіда, який працює в цій сфері вже 8 (9) років.

Також були очікування, що під час Дня народження в турі буде не тільки словесне привітання, що було дуже приємно, а ще й якесь заохочення від компанії у вигляді безкоштовної екскурсії чи пам'ятного сувеніра, але такого не сталось і це розчарувало...

Чесно кажучи, подорожуючи з Акорд туром вже багато років, після цього туру бажання поїхати в тур саме з цим туроператором більше не виникає. А шкода..

Номинации отзыва "Був би ідеальний тур якби не декілька нюансів"

0
Реклама
Отзывы о других турах