Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Перезавантаження

"Відпочинок на одному подиху, щастя поруч"

Відгук туриста Аккорд тур Dasha_Lav (КИЇВ) на тур
Поїздка: 16 серпня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Карпатських гір передзвін

Повернулися з туру, який має мальовничу назву «Карпатських гір передзвін». Їхала з метою перезавантажитись після офісної роботи. Обирала між морем і горами - врешті решт гори перемогли

Назва туру відображає ті неймовірні враження, які залишилися. Починаючи від Івано-Франківська з чудовим екскурсоводом, закінчуючи мальовничими горами, краєвидами і атмосферою. ️

Силою думок наша дружна команда, а вона справді стала як сім’я, відганяли дощі і нам це вдалося

Жили в двох готелях. Спочатку в Івано-Франківську (готель «Надія». Дуже хороший готель – рекомендую, якщо будете тут відпочивати), а потім в готелі «Європа» в Рахові.

Сходження на гори (Грофа, Петрос) було своєрідною перевіркою самої себе чи взагалі я зможу піднятися. За ці сім днів, які промайнули дуже швидко, я зрозуміла, що все в цьому житті можливо. І та посмішка, яка не сходила з мого обличчя, того вартувала. Особливо мотивували люди в віці від 60 до 79, які були у нас в турі і підіймалися зі всіма в гори. Бажаю всім в такому віці так себе почувати.

Підіймаючись на Грофу була можливість наїстися чорниці, яка в Карпатах найсмачніша (не пропустіть такої можливості). Хоч погода зустріла нас дощем на вершині, але це не відчувалось завдяки атмосфері навколо.

Якщо будете сумніватися чи підійматися на Петрос (як думала я) - обов’язково підійміться. Ті краєвиди, які відкриваються з гори, просто заворожують і перекидають в якусь іншу реальність.

Яремче, географічний центр України, ріки, гора Маковиця, банош, найсмачніша форель і багато всього іншого чекають вас тут. Нам пощастило, що весь час велась відео зйомка (чекатимемо відео з нетерпінням).

Окреме дякую нашому гіду Іллі Симоненку за той позитивний настрій, підтримку, коли було страшно, за те, що згуртовував всю команду.

Сподіваюсь ще не раз відвідати такі ж мальовничі тури. Дякую Аккорду за таку можливість. До нових зустрічей! ️

Номінації відгука "Перезавантаження"

2
Реклама
Відгуки про інші тури