Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

З Аккордом варто мандрувати!

"Вже вчетверте манлрую з Аккордом. Жодного разу не пожалкувала про це)"

Відгук туриста Аккорд тур Наталья (Херсон) на тур
Поїздка: 14 серпня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Подільський десерт

Кожна наша з подругою поїздка починалася з візиту до "Корсару", що в Херсоні (вул. К. Маркса), а точніше до Наталочки. Вона радила який тур взяти краще. І завжди наші сподівання справджувалися. То ж перша щира подяка турфірмі "Корсар".

А вже друга - "Аккорд - туру". Три поїздки ми здійснили за кордон саме з вами. Але торік, запланувавши поїздку до Франції, зрозуміли, що прийдеться її відкласти по зрозумілій всім причині. Цього літа вирішили поїздити Україною. Хай там що, а Україна точно не закриється для туристів).

То ж заагітували своїх синів та й гайнули дружньою компанією на Поділля. До речі, навіть ні на хвилину не сумніваючись. що поїздка не здійсниться. І ось ми в Києві. Автобус чудовий, чистий, зручний. Кондиціонер. Перед кожним містом слухали розповідь про нього. Це нас знайомив з цікавинками наш гід Денис Горчаков. Він же майстерно підібрав фільми для сімейного перегляду. В одному нам трішки не пощастило. Наша місця були в центрі і динаміки над нами вже дуже гучно репетували. Та це дрібниці. Їхали трохи довше, ніж кожен сам собі вже напланував. Були зупинки в "пробках" по 20-30 хвилин. Але ніхто не скаржився. Люди, у нас насправді будуються дороги! Не ямковий ремонт, а швидкісні траси. Просто чудово!

Кам"янець-Подільський здивував. Своїми мостами (страшно було дивитися вниз. 48 метрів це ж не жарт)). Фортецею, старим містом. Екскурсовод - закохана у свою справу людина. Розповідь цікава і змістовна. Перед екскурсією до фортеці поселилися в готелі "7 днів". Скромно, але ідеально чисто. Дівчата, фен в номерах є, тому не беріть із собою! І ще: коли йдете на екскурсію, обов"язково беріть пляшку води. У самій фортеці трохи задорого, а бігати і знайомитися з пам"ятками прийдеться довго. Не забувайте зручне взуття). Повернулися до готелю зголоднілі. До речі, зовсім недалеко від готелю є ресторанчик "Витребеньки". Недорого, смачно, великий вибір. Правда, поняття "недорого" у кожного різне. Так ось для прикладу, така ловка тарілочка борщу з м"ясом - 28 гр.

Вранці поснідали в ресторані готелю. Прекрасний шведський стіл. Такий бачила тільки в Будапешті. У всіх інших країнах знаааачно бідніші. Хотіла написати, що це дрібниці. Не змогла) Хороший турист - нагодований турист)).

 Вранці-в Хотин. Для мене це перлина Поділля. Екскурсовод - супер. Чарівно, хоч і важко вибиратися нагору. А далі Чернівці. Гарне місто.

Третій день - Бакота. Природа - "зашибись")). Тарас розповідав би і розповідав... Дуже цікаво.

Так швидко закінчилася мандрівка... Україна - надзвичайно гарна. Варто поїздити, щоб подивитися на незвідане. Ми вирішили, що нам дуже пощастило з гідом Денисом. Перераховував, не губив, радив і т. д і т. п)), а також були зачаровані майстерністю нашого водія. Дякуємо, хлопці! Хай вам щастить у житті. А туристам в наступних мандрівках пощастить, якщо їх будете супроводжувати саме ви. Дякуємо "Аккорду" Ми і надалі з вами)

Номінації відгука "З Аккордом варто мандрувати!"

0
Реклама
Відгуки про інші тури