Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Перша і остання поїздка з Аккорд тур

"Жахлива організація відпочинку, компанія орієнтується тільки на свій заробіток а не забезпечення туристів всіма необхідними зручностями для відпочинку "

Відгук туриста Аккорд тур Даша (КИЇВ) на тур
Поїздка: 09 серпня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Балканська красуня - Чорногорія! Відпочинок на Адріатичному узбережжі...

Якщо ви бачите в програмі туру, що тур без нічних переїздів, то не будьте впевнені що це правда. Наш тур включає в себе ночівлю в Сербії та наступного дня переїзд в Чорногорію. Цей переїзд займає близько 10 годин, але попри це Аккорд тур пропонує екскурсію в Сербії, яка займає більшу половину дня і як результат ми потрапили в віллу в Чорногорію о 3 ночі (хоча в програмі вказано на другий день вже відпочинок на Будвансьуій ревьєрі) і це не проблеми митниці, її ми пройшли максимально швидко, 20-30 хв. Для тих, хто не був на цій екскурсії був назначений час та місце де буде чекати автобус для виїзду в Сербію, але автобус з екскурсії запізнився на цілу годину і ми мали стояти на жарі і чекати (ніхто навіть нам не повідомив, що запізнюються поки ми самі не додзвонились). В останній день і Чорногорії так само була екскурсія і так само ми потрапили в отелях в Сербії лише в 1 ночі. Якщо це не нічні переїзди, то що?

Найцікавіше почалося в Будві. І в інформаційному листі по туру, готелям, який нас видавали вже в автобусі, був зазначений конкретний готель, в якому ми мали жити в Будві. По приїзду виявилось, що в готелі всім місця не вистачить і багатьох розселяли по віллам. Наша вілла це був просто сарай: рушників не було, постільна білизна в плямах, сама кімната 2*2 де просто не будо місця пройти, знаходилась в 15-20 хв від моря, душова кабінка була навіть без шторки і протікала на всю ванну, кондиціонер гудів так начебто зараз зірветься. В той час як в обіцяному готелі були шикарні номери і він був в 5-7 хв від моря. Коли ми почали вирішувати проблему з гідом, нам відповіли що наша віла має 3 зірки і взагалі в Чорногорії всі такі. Але вибачте ми бачили умови в готелі та інших віллах де жили з нашої групи і це просто небо та земля. Сніданків в нашій віллі взагалі не було і ми мусили ходити в іншу. Чому всі туристи платили однаково і одні живуть в комфорті а інші в сараї.

Щодо екскурсій - гіду головне продати їх. Ще в автобусі ви маєте прийняти рішення та здати гроші і якщо передумаєте то вже ніхто нічого не поверне, сорі. Екскурсію на Острозький монастир так рекламували, а насправді це не екскурсія, а просто поїздка до мощів за 40 євро з людини. Екскурсовод по дорозі щось заплутано про нього розповідав. Посеред розповіді забував про що говорив, просив нагадувати постійно. Це дуже важко назвати екскурсією.

Єдиний плюс це водії - справжні професіонали. Сама Чорногорія просто казкова, але її краще досліджувати не з Аккорд туром, вдже вони не піклуються про гарний відпочинок своїх клієнтів.

Номінації відгука "Перша і остання поїздка з Аккорд тур"

0
Реклама
Відгуки про інші тури