Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Нікому не раджу обирати цей тур

"Програма туру - брехня. Особливо фраза, що цей тур комфортний для всіх. Макарську рив'єру ми не бачили взагалі. Дуже хочу повернутися в цю дивовижну країну, але в будь-якому разі не з Аккордом."

Відгук туриста Аккорд тур Olha (Суми) на тур
Поїздка: 02 серпня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «

Відгук на тур Серце Адріатики - Хорватія

Ну а зараз ті, хто буде читати мій відгук, зможуть порівняти програму туру, викладену на сайті, з тим, якою вона є насправді. Отже, день перший. Виіхали о 10-00. До Мукачево все було добре, а далі нас повезли через Берегове трасою, що ремонтується, і ми змарнували декілька годин. На територію Угорщини ми прибули тільки після 21-00. Їхали всю ніч (тур без нічних переїздів???). У транзитний готель заселилися близько 5-00 за місцевим часом.

День другий. Виїхали ми лише після 9-годинного відстію автобуса. Тут порібно віддати належне нашому гіду за те, що нам дозволили виселитися з готелю о 13-00, а не о 10-00, як зазвичай. Звісно, ні в Вараждині, ні в Загребі ми не були, а відразу поїхали в Сінь, до якого 500 км. І це - не Макарська рив'єра, і моря там не має. Хоча сам готель цілком пристойний, нам обіцяли пішу досяжність до моря. По факту - трансфер до пляжу 45 хвилин. Щоправда, краєвиди були просто чудові. Дорогою про Хорватію гід Ігор розповів нам НІЧОГО, він взагалі некомпетентний. День третій та четвертий - пляжний відпочинок. Пляж поруч зі Сплітом. Море чисте й тепле. Але я звикла бути на пляжі до сніданку та після вечері,  а тут довелося провести весь спекотний день. Тож, як ми не ховалися від сонця,  все одно обгоріли. Увечері четвертого дня на нас очікувала неприємна несподіванка. Ми вранці повинні були виселятися і після пляжу їхати в інший транзитний готель, хоча за програмою мали провести в основному готелі ще добу.  День п'ятий. Виселились з готелю, поїхали на пляж, а о 18-00 вирушили в дорогу. Поселилися в транзитному готелі, де, як здається, туристи - це рідкісне явище. День шостий. Виселяємося з готелю та ідемо у Задар. При чому повертаємося на 200 км назад!!! Уявіть, скільки часу ми витрачали, їдучи в автобусі, який, до речі,  був незручний і з поганим кондиціонером. Бліц-екскурсія Задаром за 40 хвилин, бо дехто поїхав на Плітвицькі озера. Нас орієнтували, що ми маємо вільний час, а о 16-00 автобус повернеться за нами. Але він повернувся лише о 17-30!! Ми ще півтори години мали б змогу насолоджуватися красою Задара, а замість цього - просиділи під парканом в очікуванні автобуса.  Їдучи у наступний транзитний готель, ми заблукали та опівночі кружляли по якихось вузьких та небезпечних дорогах. Нас врятувала жінка, яка викликала поліцію і нам показали дорогу. День сьомий. Як ви розумієте, ми вирушили в дорогу тільки о 9-00 після відстію автобуса. Але поїхали ми не додому, а у зворотньому напрямку на екскурсію до Загребу, тому що гід мав виконати програму туру. Тут ситуація вийшла неоднозначна. З одного боку, ми побачили красиву столицю Хорватії. З іншого боку, половина групи мала здати квитки на поїзд, тому що до Львову ми прибули близько шостої години ранку (ще один нічний переїзд). Отже, після такого туру необхідно ще днів п'ять, щоб прийти до тями. Незважаючи на вищевикладене, я хочу висловити подяку нашим водіям Василю та Володимиру за те, що довезли нас неушкодженими. Хлопці справді не винні в тому, що Аккорд тур так безглуздо спланував маршрут. Дуже хотілося, щоб ті, хто планував цей маршрут провели з нами цей незабутній тиждень і послухали реальні відгуки, а не фейкові, що переважно розміщені на сайті. Я бажаю Аккорд Туру навчитися поважати людей, які вам довірилися і сплатили чималі гроші. Ну а країна Хорватія - the best, тільки без Аккорду.

Номінації відгука "Нікому не раджу обирати цей тур"

0
Реклама
Відгуки про інші тури