Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудеса Балкан

"Дуже влучно підібрана назва цього туру!"

Відгук туриста Аккорд тур Неля (КИЇВ) на тур
Поїздка: 13 липня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Чудеса Балкан: Чорногорія + Албанія + Македонія!

Неймовірний тур відбувся з 13 по 19 липня. Наш Гід була Ірина Кашина. Дуже вдячна за чудову організацію, правильний підхід до кожного окремого туриста і до групи вцілому. Розумно була спланована кожна хвилинка нашої поїздки, тому за мізерну кількість часу ми змогли досить близько познайомитись АЖ з трома країнами.

Відвідала багато екскурсій, тому склала свою суб"єктивну, але, можливо, комусь корисну думку - куди слід, куди не дуже, а куди конче необхідно. Отож, поїхали))

Скадарське озеро Чорногорії - дуже красиве, оточене чудернацькими горами. Та більше сподобалась сама дорога до озера - вздовж морського узбережжя. З цікавими розповідями екскурсовода. На озері були тільки - весела компанія, купання, смачні пончики з міцними і не дуже напоями і, звичайно, неймовірний краєвид. Дуже хотілося відвідати якесь рибацьке поселення на березі озера.

Будва. Старе місто. Обожнюю такі містечка. Та краще сюди приходити на світанку, коли величезні натовпи туристів ще не заполонили вузенькі вулички та затишні площі. Екскурсовод молодчика, та бувало так, що пропускаєш інформацію, намагаючись і роздивитись, і не втаранитись ще в такого ж зіваку))

Дві екскурсії - Боко-которська затока та Цетіньє-Ловчен-Негуші. Не буду багато розповідати. Просто скажу - ОБОВ"ЯЗКОВО сплануйте! Ну просто обов"язково! Хто любить стародавні містечка - вам сюди! Хто мріє побачити норвежські фьорди - вам сюди (тут свої не гірші). Хто цінує екскурсоводів, які живуть своєю справою - вам сюди. Хто любить (і навіть як я - панічно боїться) екстрім у вигляді поїздок над прірвою - вам сюди. А ще хто хоче придбати справжніх місцевих делікатесів, побачити побут  жителів та ще багато іншого - вам сюди! Одним словом - обов"язково!

Загалом Чорногорія неймовірна. Навіть автобусні переїзди по ній сприймалися як суцільна екскурсія. Ніс не відлипав від вікна. До речі, саме тому, можливо, не так і тяжко переносилась дорога - те чим лякали знайомі. Окрема подяка нашим хлопцям водіям! Знаю, що цей напрямок доріг для вас ще те випробування. Зате і ви знайте, що проїхавши такий складний шлях, тепер з вами - хоч на край світу)))

Албанія трішки вгамувала вибух емоцій від красот Монтенегро. Коли б не екскурсія в як іграшкове містечко Берат, то і не залишилося б особливих вражень від цієї країни (ще раз подяка організаторам туру). Дівчинка екскурсовод з Білорусі влаштувала не тільки цікаву розповідь а й нежданчики, де потрібно було продемонструвати фізичну витривалість))) А от вечеря в одному із красивих ресторанів цього містечка була хоч і дуууже смачною, але не вистачило фольклорної програми, які досить часто проводять такі ресторани, знайомлячи гостей з традиціями своєї країни.

І знову вибух емоцій - Македонія! Ще яскравіший від того, що неочікуваний. Після Албанії, чесно кажучи, вже не було великих сподівань від Македонії.

Охридське озеро і містечко над ним. Знову старовинне - з черепичними дахами, вузенькими заквітчаними вулицями, цікавою архітектурою і навіть зі своїм амфітеатром. І гордість македонців - Охридське озеро! Обов"язково замовте прогулянку на катері цим озером. Це дуже романтично! Вино, лірична музика, неосяжна водна гладь і вид на нічне місто, що вогнями осипало македонські гори. Душа відпочиває!!!

І нарешті кінечний пункт нашої подорожі - столиця Македонії Скопьє - дуже дивна і цікава (до речі, одна з найкращих екскурсій, що входить у вартість туру, була саме тут) і знову вибух - Каньон Матка! Тут обов"язково слід побувати усім, хто збирається в Македонію! Не пожалкуєте!

Ще вагаєтесь? Не варто! Цей тур саме для тих, хто цінує поєднання природної та рукотворної краси!

До речі, не бійтеся подорожувати наодинці. Акорд тур і тут може піднести приємний сюрприз у вигляді цікавої попутниці, з якою не засумуєш))) Альонушка, привіт із Києва)))

 

Номінації відгука "Чудеса Балкан"

1
Реклама
Відгуки про інші тури