Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Жахлива туристична компанія Ніколи не користуйтесь її послугами!

"Жахливо організована поїздка."

Відгук туриста Аккорд тур olko (Івано-Франківськ) на тур
Поїздка: 20 червня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «

Відгук на тур SPO №316.UEFA EURO 2020 Груповий етап. Матч збірної України - 21 червня в Бухаресті.

Почну з того що ми з друзями забронювали тур в Амстердам на футбол ще 1.5 роки тому. Тур коштував 150 євро. І ми мали відвідати Берлін, Амстердам, Брно. Але в звязку з карантином всі поїздки були скасовані. Скільки ми не звертались в цю компанію вони не хотіли повертати нам гроші. І так їх і не повернули. Все що вони нам казали це тільки те що за ці гроші ви можете взяти інший тур. Хоча більшість інших туристичних компанії давно повернули всім своїм клієнтам гроші.

Побачивши що гроші ми не повернемо. вирішили поїхати з ними в футбольний тур в Бухарест. Це був жах з самого початку. Перш за все за тур з однією ночівлею вони взяли 130 Євро. Порівняйте тур в Амстердам і тур в Бухарест. Різниця на лице. Крім того вони вперто не хотіли поветрати нам різницю. Заставляли брати додаткові екскурсії. Це в той час як в Бухаресті ми були декілька годин. З яких більшість часу забрав Футбольний матч.  

Тепер до самого туру. Час для виїзду вибрали жахливий. Ми приїхали в готель в 12.30 ночі. Чому не виїхати на 3-4 години раніше ніхто не знає. Організована екскурсія була нікому не потрібна. Тим більше практично не інформативна. Елементарного часу для неї практично не було. Краще б її взагалі не включали в тур. Ця компанія взагалі не знає як організовувати футбольні поїздки. Не знаю хто складав план цього туру. Але в ньому не було часу ні на що. По Бухаресту можна було прогулятись лише після футболу і то через те що водіям треба було відстоятись.

Єдине хто хоч трохи покращив ситуацію це супроводжуючий. Він старався ввійти в будь яку ситуацію. Але це все що було доброго в поїздці.  

Номінації відгука "Жахлива туристична компанія Ніколи не користуйтесь її послугами!"

0

Інші відгуки olko

Реклама
Відгуки про інші тури