Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Матч який увійшов в історію!

"Не зважаючи на складні обставини, все ж таки вдалося подолати усі перешкоди на шляху до футбольної мрії! "

Відгук туриста Аккорд тур ДВП (Луцьк) на тур
Поїздка: 15 червня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур SPO №306.UEFA EURO 2020 Груповий етап. Матч збірної України - 17 червня в Бухаресті.

Стосовно організації туру. З невідомих причин (з ініціативи туроператора) запланований нами виїзд на матч збірної України у Бухаресті із Одеси було скасовано за лічені дні до відправлення у подорож. Залишився інший альтернативний, але дорожчий варіант із виїздом зі Львова. В наслідок чого ми змушені були терміново робити повернення залізничних квитків, скасовувати і змінювати дати, маршрути і пункти виїзду потягом, а також бронювання у готелях, що були підлаштовані під даний тур. Це призвело до значного дискомфорту, а також часткових втрат часу відпочинку під час відпустки і додаткових матеріальних витрат та доплат.

Стосовно безпосередньо самої подорожі. Керівник групи, водії, екскурсоводи, персонал готелю були професійними, привітними, доброзичливими і справедливими. Завжди намагалися прийти на допомогу у різних ситуаціях, вирішувати деякі організаційні питання по ходу поїздки, зважено реагувати на певні не коректні ситуації з боку деяких учасників групи. В цілому тур пройшов успішно, затримки на кордоні були мінімальними, готель з хорошими умовами знаходиться у красивій гірській місцевості, автобус достатньо комфортний.

Побажання на майбутнє: щоб телевізори та аудіосистема працювали в усіх автобусах, а фільми та музика були підібрані відповідно до програми, тематики та характеру туру, а також, звісно, надання послуг і звучання контенту державною мовою!!! Додатково хочу висловити окрему подяку керівникові групи - Едуарду за його терпіння, професіоналізм, доброзичливість, ерудованість, кмітливість, почуття гумору, ініціативність та моральні людські якості.  

Номінації відгука "Матч який увійшов в історію!"

1
Реклама
Відгуки про інші тури