Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Справжній бриз позитивних емоцій!!!

"Майже 3 місяці минуло з того моменту, коли ми повернулися із туру Балтійський бриз, в якому нас супроводжувала чудова чоловіча команда – наш гід Богдан та водії Олександр та Андрій. "

Відгук туриста Аккорд тур Лена (Коростень) на тур
Поїздка: 09 березня 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Май 2020
Голосов 4 «
Всі лідери

Відгук на тур Балтійський бриз + Стокгольм і Хельсінкі…

Майже 3 місяці минуло з того моменту, коли ми (4 туристів з Коростеня: Ольга, Олена, Наталія, Ольга) повернулися із туру Балтійський бриз, в якому нас супроводжувала чудова чоловіча команда – наш гід Богдан та водії Олександр та Андрій. Для нашого квартету ця подорож назавжди залишиться у пам’яті, і не тільки тому, що для нас самих вона видавалась на початку якоюсь нездійсненною місією на межі з безумною авантюрою. Чи то закономірність, чи то так склалися зірки, але поїздка була приємною у всіх аспектах: професійна команда, колектив дисциплінованих, чемних, веселих, співочих туристів, гарна (як для того регіону в березні) погода, цікаві екскурсії, інформаційно насичені переїзди. Враження від поїздки зіпсувало тільки одне – ми в’їхали в Україну за день до закриття кордонів, а приїхавши - не мали можливості посмакувати враженнями, поділитися ними з друзями, бо короно вірус з його карантином не сприяли душевному спілкуванню. Приємно, що ще й сьогодні створена у Viber група нашого туру існує, і є бажання поділитися в ній якимось жартом, переконатися, що всі живі –здорові. Якби якийсь чарівник надав можливість щось змінити в цій поїздці, то ми нічого міняти не стали б.

Для тих, хто захоче обрати цей тур, є одна порада – їхати варто вчотирьох, оскільки тур включає нічні переходи на паромах, а каюти там на чотирьох, до того ж вони дуже компактні, і з незнайомими людьми на такій невеликій площі ви можете відчути дискомфорт. Нам же в цьому питанні пощастило, ми були своєю компанією, тож почували себе добре.

Якщо ж в цьому чи іншому турі вас супроводжуватиме Богдан Андрущенко, то можете бути спокійні – він обізнаний, досвідчений, цікавий, має прекрасне почуття гумору, а головне - він надійний. В цьому ми змогли переконатися, коли в Стокгольмі виникла нестандартна ситуація, з якою він чудово впорався, по праву заслуживши аплодисменти усієї групи.

Всі четверо коростенок підпусуємось під кожним словом!
Реклама
Відгуки про інші тури