Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Довгоочікуваний Рим з нотками екстриму

"Відпустка почалась трошки раніше ніж ми планували. Ми бачили Рим в усій красі без натовпу туристів. Не очікувано потрапили в Любляну, були приємно здивовані її красою, компактністю та затишком. Ми безпечно і задоволені подорожжю повернулися додому "

Відгук туриста Аккорд тур tusik08 (Кривий Ріг) на тур
Поїздка: 06 березня 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Март 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Італійські мелодії… Флоренція, Рим, Венеція

Подорожуємо з Акордом вже давно і це не була наша перша поїздка за кордон, проте вона була довгоочікувана, трохи екстримальна та незабутня. Головна мета цієї подорожі були міста Італії, побачити їх красу, покуштувати Італію на смак. Термін нашої подорожі був з 06.03 по 12.03.2020р., в турі ми пережили чудове Флорентійське 8 березня, неоднозначні дні в Римі та відкрили для себе цікаву країну - Словенію.

Але про все це по-порядку:

- автобус був комфортним та чистим. Були певні питання до обігріву салону але по мірі їх виникнення всі вирішувались. Водії чудові, майстри своєї справи.

- керівник групи Ірина на початку туру була балакуча та впевнена, але під час вирішення певних питань могла відповісти так, що відчував себе недолугим. Деяку інформацію не оголошувала і приходилось взнавати від інших туристів.  Коли всю Італію оголосили червоною зоною по коронавірусу,  трохи піддалась паніці, але вшидко опанувала себе і кінцівка тура проходила більш спокійно та інформативно.

- готелі по туру були пристойні, чисті та затишні. Сніданки були гарні. Начитавшись відгуків, в Італії ми очікували більш скромні сніданки, типу круасан та кава, але в нас був і йогурт, і яєчня, і бекон і т. п.

- гіди по туру були супер. Цікаво розповідали, мали відповіді на всі поставлені питання. Не навантажували зайвими цифрами або нудною інформацією, були емоційними та цікавими. Давали поради з побутових питань чи шопінгу, якщо в них питали.

Італія чудова країна, Рим -  дуже гарний і нам пощастило побачити його майже без туристів. Красуня Флоренція полонила нас витворами мистецтва, соборами та архітектурою. Оскільки північні регіони були закриті на карантин, додому ми прямували через Словенію, гуляли Любляною. Шкода, що не вдалося потрапити до Венеції та побачити Везувій, але тепер ми впевнені на 100%, що ми туди повернемось...
Реклама
Відгуки про інші тури