Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудові вихідні у Кракові

"Краків досьть спокійне місто яке так і вабить туристів своєю красою. Якщо хочеш провести три насичених дня і побачити якомога більше нового та цікавого тобі сюди"

Відгук туриста Аккорд тур Natali (КИЇВ) на тур
Поїздка: 06 березня 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Март 2020
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Вікенд в Краків!

Не планували їхати в цей тур але оскільки в наш не набралася група то нам запропонували цей. Загалом туром задоволенна. Три дні туру вийшли досить насиченими, часу нудьгувати не було взагалі, відвідали з подругою майже всі екскурсії. Наш керівник групи Хабенюк Ю. завжди відповідала на поставлені питання, коли їхали в Освенцим розповіла трішки історії про це місце, також завжди старалася, щоб всім було комфортно під час подорожі.

В готель засилилисяв 21, а зранку виїжали в 8 часу відпочити було більше ніж достатньо. Номери затишні та сніданки досить смачні 

Цей тур для тих хто не любить нічні переїзди і хоче якомога довше побути в одному місці, відвідати безліч ціках місць і просто насолодитися красою міста Краків яке причаповує своїми архітектурними пам'ятками та природою. Однозначно рекомендую цей тур!!! Дякую нашому керівнику Юлі за чудову організацію!! Сподіваюся, що ми з нею поїдемо ще не в одину подорож.  
Реклама
Відгуки про інші тури