Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Прекрасна Європа але український супровід

"Хороший тур, Європа знову порадувала."

Відгук туриста Аккорд тур Zoryna (КИЇВ) на тур
Поїздка: 30 грудня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Февраль 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Вікенд в Амстердамі + Берлін та Прага!

Європа прекрасна, вишукана, різна і чарівна. У Берліні і Амстердамі було вдосталь часу для огляду, насолоди містом та знайомства з його цікавинками. У Празі часу менше, але нічна Прага це компенсувала - подарувала казку. Готелі були дуже хороші, як і сніданки - дякую Акорду. Також окремо спасибі за крутих екскурсоводів у Амстердамі і Празі. Однак, на цьому приємності вичерпалися.

Усе дійсно розпочалося з шаленої, нереальної і жахливо некомфортної тисняви на терміналі А. Ми виїздили 30 грудня і це була катастрофа: ні сісти, ні поснідати, ні вистояти чергу до вбиральні - навіть просто стояти було складно - тисли з усіх боків. Керівництву варто подумати, як розводити потоки туристів, щоб не формувати негатив ще до поїздки.

У кожному місті нас зустрічав екскурсовод зі словами: я вас давно чекаю, ви надто спізнилися, побачимо, що встигнемо. Так ми не встигли до Вавеля і мали лише годину у Кракові та півтори у Брно: (Питання: можливо варто ретельніше поставитися до таймінгу під час планування турів?

Під час переїздів звучала вульгарна російськомовна попса.

У керівника групи відсутнє розуміння як поводитися у конфліктних ситуаціях, як взаємодіяти з людьми з інвалідністю, складно з донесенням інформації до групи та реакцією на прохання. Як на мене, варто готувати співробітників та ознайомлювати їх з поведінковими протоколами у конкретних ситуаціях. Це працює, чесно:)

Звісно, жодні зауваження не спростовують того, що ідея новорічних турів шикарна і, звісно, ми сподіваємося на покращення організаційних моментів, адже самі тури, які і місцеві екскурсоводи - круті!
Реклама
Відгуки про інші тури