Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Неповторна Італія

"Ніколи б не подумала, що посеред сірого січня можна отримати настільки яскраві емоції від подорожі!!"

Отзыв туриста Аккорд тур olena (Николаев) на тур
Поездка: 25 января 2020
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Январь 2020
Голосов 1 «
Все лидеры

Отзыв на тур Сочный викенд: Верона, Рим, Венеция!

Довго думала як відзначити свій ювілей, потім рішення прийшло в одну мить-в подорожі. Спочатку обрала інший тур, але він не набрався і мені запропонували на вибір два інших тури. Обрала "Соковитий уікенд", про що ні на мить не пошкодувала. В якості компенсації нам дали місця на початку салона і, хоч цей  тур був дорожчий, ми не доплачували. Дякую Аккорд-туру, що подбали про це. Тому настрій не був зіпсований тим, що тур був інший. Подорож розпочалася рано, о 4-й годині, але, після розміщення у салоні, ніхто не заважав нашому відпочинку. Крутому відпочинку сприяло все - погода, гарні сусіди і, особливо, наш гід. Взагалі, так як я не вперше подорожую, то знаю, що подорож на 80% залежить від гіда. Ось тут нам дійсно дуже пощастило. Нашим гідом була Анна Каверіна. З перших хвилин вона приділила всім увагу, познайомила, цікаві розповіді супроводжували нас весь час - від Львівського залізничного вокзалу і по всьому маршруту. Причому, це не було надокучливо, а в міру і пізнавально. Дуже вдалий підбір відео матеріалів, музики. В салоні тільки й чулося - повторіть як фільм називається. Бо багато хто хотів передивитися вдома. З розумінням ставилася Анна до всіх прохань туристів. Жодним поглядом не виказала, що її щось дратує. Коротше, якщо з вами гід Анна Каверіна - вважайте вам пощастило!!!  

Місто за містом, і ти перерповнений враженнями. Така романтична Верона, дійсно, неочікувано прекрасна! Ми просто гуляли по вуличкам і кожного разу, повертаючи просто навмання, опинялися в якомусь казковому місці. Коли потрпили на Арену Ді Верона, то відразу прониклись духом гладіаторських боїв та емоцій, що їх переживали гладіатори. Тому рекомендую, відвідайте. Там є скидка на квиток для студентів та дітей. А ще у Вероні казкове тірамісу!!!  

Рим вразив своєю величчю. Звичайно, що одного дня для Риму замало, тому не втрачайте можливість побачити щось ро максимуму. Ми обрали екскурсію у Ватикан. Це щось неймовірне. Цікаві розповіді екскурсовода, шикарні витвори мистецтв. Сикстинська капелла це взагалі щось неправдоподібне!!!! На тебе дивляться 3-D зображення!!!! І це ще в часи Мікеланджело!!! Якщо ви поїдете взимку, то екскурсія закінчується коли на дворі вже темніє. Побачити Ватикан і площу св. Петра у цей час... це щось!!  

Венеція для нас була схожою на один великий прекрасний... лабіринт! Блукати по ньому було весело і цікаво! А ще рекомендую не відмовлятися від прогулянок на гондолі. Воно того варте!! Нам попався гондольєро, який весь час наспівував романтичні пісні. )) А блукаючи по вуличках, натрапили на дуже затишний ресторанчик, в якому нас зустріла сама господиня. Ми скуштували там лазанью. Всього 10 євро за порцію. Я вперше відчула, що таке справжня лазанья!! Смакота!! Та ще й обстановка така домашня.. нам було стільки уваги.  

Коли їхали додому, то спробували розставити на місця, яке місто б поставили на перше, яке на друге місце... Скажу чесно, нам це не вдалося.. Кожне місто настільки цікаве по-своєму, що їх просто неможна порівнювати.   Тому підсумовую все сказане - тур класний.. навіть взимку.. навіть коли не сезон.. До речі, в тому, що не сезон є маса переваг. По-перше, немає черг на кордоні. По-друге, у самих відомих місцях не так багато людей і ви зможете зробити класні фотки без чужого носа чи вуха. ) І ще одне.. Одяг... Для Риму варто взяти більш легку курточку, бо там було дуже тепло, а от у Венецію одягайтесь-там дуже сиро!! ось ніби і все... вражень повно... вони лише приємні... вже обираю наступний маршрут))
Реклама
Отзывы о других турах