Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Тяжка дорога до омріяної Праги

"Починалось все дуже печально Повне розчароування компанією Аккорд-Тур Тільки саме місто і керівник групи не дали нам потухнути"

Відгук туриста Аккорд тур Mikeng (Львів) на тур
Поїздка: 30 грудня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2020
Голосов 0 «

Відгук на тур Празькі вихідні Прага, Дрезден, Карлові Вари

Ще літом замовили даний тур з нашими друзями, вирішивши весело провести час на новий рік мандрами до Праги.

З компанією вже їздив двічі (Іспанія і Венеція), все було більше (в Іспанію в 16р просто чудово супер керівник, супер готелі, зручний автобус) чи менше (Венеція в 18р - такий собі автобус, 0й рівень гіда але теж загалом дали раду) ок.

Цього разу спеціально вибирали самий примітивний тур, без великої кількості переїздів, так щоб погуляти кілька днів по Празі нікуди не спішити а просто відпочити, побродити старими вуличками і насолодитись колоритом таємничого міста. Тур купили на 30.12-03.01.2020

Ну що вже могло піти не так? Могло.... І пішло....

Зразу, починаючи з кордону. "Завдячуючи" компанії "Аккорд-Тур" і її автобусам чи можливо партнерам їхнім, наш автобус відставили в сторону на польській стороні і без їжі води і можливості вийти подихати ми простояли просто так більше 7 (!) годин, не тому що була черга - інші автобуси їхали. Окрім того до того вистояли довжелезну чергу з автобусів. відтак час на проходження кордону склав більше 12 годин

Коли нам увірвався терпець, група туристів звернулась до польської прикордонниці що займалась нашим автобусом і вияснили що у водіїв немає належних документів на перевезення туристів і вони чекають поки ті заплатять штраф. На моє зауваження що так чекати можна вічно запропонувала як варіант скинутись на штраф порядка 4тис евро (12тис зл якщо точно в валюті).

Ви собі це можете уявити??? Може хтось в таксі скидаеться на штраф за порушення ПДР??? Весь час до того нам розказували що то планова перевірка (водії керівнику групи, керівник нам). Після скандалу і ще кількох годин очікування автобус таки пропустили, перед тим польська прикордонниця увійшла до автобуса і ще раз всім пасажирам пояснила, що причина в водіях та компанії перевізнику, і вона нам по людськи співчуває що підписались їхати мандрувати з шахраями.

До того ж ще на укр стороні я помітив що на автобусі висіла табличка рейсового автобуса КИЇВ-Щецин, на території польщі вже стояла "Туризм". Тим самим Аккорд-Тур наражає на небезпеку своїх туристів, при тому що вже неодноразово були катастрофи с автобусами Аккорд-Туру. Жодних висновків як виглядає не зроблено. Втомлені водії після 12год на кордоні до ранку були за кермом автобуса і продовжували наражати нас і оточуючих на небезпеку.

В процесі даної проблеми багато з туристів зверталось на гарячу лінію Аккорду та писали в вайбер-чат. На гарячій лінії говорили стандартними фразами, а в чаті дозволили собі просто видаляти повідомлення (!)

Такий мали початок подорожі. Трохи розбавити обстановку і нульовий рівень настрою змогла наша керівник групи Струс Ольга, яка зробила все можливе аби вдихнути в нас позитив і решта часу провести хорошою компанією. Так ми разом зустріли Новий рік на головній площі Праги, хто хотів відвідав Дрезден і дод екскурсії по Празі.

Готель - теж скоріше на мінус ніж на плюс. За ту ціну ми не чекали нічого достойного, але то скоріше мотель і не зовсім то вже прага (відстань від центру майже 30км), номера старі і зношені. Єдине що відносно чисто + персонал з України який старався нам макс у всьому допомогти за що величезне дякую їм.  

Окреме дякую керівнику групи Олі Струс за всіляку підтримку порадами як добратись/що подивитись. Видно що вона фанат своєї роботи і явно достойна працювати в значно кращій компанії.

Нікому не раджу більше мати справу з Аккорд тур, якщо компанія не готова визнавати свої помилки, то буде обманювати клієнтів і надалі. Маю надію що ми разом зможемо припинити цей обман. В кожній роботі бувають проблеми, але треба вміти їх визнавати а не скривати інформацію і тримати туристів в заручниках.
Реклама
Відгуки про інші тури