Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Кращий керівник туру

"З перших хвилин від початку туру, наш керівник Комаринська Яна задала настрій на усю поїздку) Це саме той випадок коли тільки зайшовши до автобусу розумієш, що відпочинок буде просто чудовий))"

Відгук туриста Аккорд тур Viktoriia (Путивль) на тур
Поїздка: 30 грудня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2020
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Маленька французька подорож Париж, Діснейленд +Нюрнберг

Тур був чудовий, все гарно продумано, зручні готелі та цікаві фільми аби ми не сумували під час переїздів) Але хочу більш за всього за це подякувати керівнику в нашому турі - Комаринській Яні, адже майже усе залежить саме від старання і ставлення до туристів саме керівника, адже він супроводжує нас усю подорож) З перших хвилин перебування в автобусі, Яна задала настрій усій групі. Завдяки її жартам у всіх на обличчях засіяли посмішки і одразу стало зрозуміло, що подорож буде чудова. Не дивлячись на те, що в нашій групі були туристи, які не поважали ні Яну ні інших туристів і тим самим робили всім нерви, Яна тактовно та вміло і не одноразово (нажаль з першого разу не всі все розуміють) пояснювала, що таким ставленням вони можуть зірвати усі плани. Жодного разу вона не підвищила ні на кого голос, а вела себе стримано і спокійно - справжній професіонал своєї справи. Вона завжди відповідала на усі запитання та давала поради які були нам необхідні.

Подорож вже нажаль завершилась, але враження будуть ще довго в нашій пам'яті. Мені дуже сподобалося і свою наступну подорож буду підбирати тепер не тільки вибираючи країну яку хочу відвідати, а й в залежності від керівника. Наступні подорожі планую також провести під керівництвом Комаринської Яни)) Дуже дякую)))
Реклама
Відгуки про інші тури